Weer tien nieuwe samenwerkingen voor pCon

Actueel 20-02
Weer tien nieuwe samenwerkingen voor pCon

BRANDED – In de eerste maand van het nieuwe jaar heeft pCon maar liefst tien nieuwe fabrikanten verwelkomt op hun platform. In de dynamische wereld van processen en meubelproductie is het essentieel voor platformen zoals pCon om voortdurend nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan en hun aanbod uit te breiden.

Weer tien nieuwe samenwerkingen voor pCon

Het nieuwe jaar is van start gegaan met een geweldige eerste maand, aangezien pCon met trots maar liefst tien nieuwe fabrikanten heeft verwelkomd op hun platform. Deze toevoegingen beloven niet alleen een verrijking te zijn voor de gebruikers van pCon, maar ze markeren ook een spannende nieuwe fase voor de wereld van interieurprocessen.

In januari is pCon de samenwerking aangegaan met grote namen als; Nevotex, Pedestal, de Sede, Thur Metal AG, Horreds Möbel AB, Zemp AG, Gapsa, Studiobricks, SITWELL STEIFENSAND en tot slot BALOLO. Door de enorme groei aan nieuwe fabrikanten, kunnen projectinrichters steeds breder pCon-producten inzetten in hun bedrijfsprocessen.

pCon.basket

Met hun diverse assortimenten en specialisaties beloven deze fabrikanten een breed scala aan oplossingen te bieden voor verschillende projecten en behoeften. Naast dat het de interieurontwerpers helpt met hun interieurproject, helpen tools zoals pCon.basket ter ondersteuning van het salesproces. Met deze tool wordt het salesproces getransformeerd en geoptimaliseerd om aan de eisen van zowel verkopers als klanten te voldoen.

Kortom, met de integratie van deze tien nieuwe fabrikanten toont pCon haar toewijding aan het bieden van een uitgebreid en gevarieerd platform dat niet alleen de behoeften van professionals in de branche ondersteunt, maar ook bijdraagt aan de evolutie en innovatie binnen de wereld van interieurontwerp en -inrichting.