Spring naar hoofdcontent
pCon
pCon

pCon

Visualize your business
pCon

pCon staat voor product configuratie. Bij pCon interieur software wordt er gebruik gemaakt van één database met (configureerbare) 3D-modellen van meer dan 550 fabrikanten ter ondersteuning van diverse verkoopprocessen. Doordat alle data in applicaties en op de website automatisch worden aangepast, zijn de gegevens van fabrikanten altijd up-to-date.

pCon

Sinds 2007 groeit EasternGraphics Benelux, het bedrijf achter de pCon software, enorm. We hebben ons gericht op het ontwikkelen van oplossingen die uitblinken in zowel gebruiksvriendelijkheid als functionaliteit. EasternGraphics is gevestigd door heel Europa in negen verschillende landen: Nederland, Duitsland, Polen, Denemarken, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Roemenië, en Turkije. 

pCon

De van origine Duitse onderneming biedt o.a. gratis software aan waaronder een interieur design tool (pCon.planner), een scan app om je ruimte volledig in te scannen (pCon.scan), een mobiele ontwerptool (pCon.box), digitale prijslijsten (pCon.facts) en een offerte tool (pCon.basket). Daarnaast bieden ze ook een productconfigurator aan voor op de website/webshop (pCon.cloud). pCon heeft alles in één pakket: pCon heeft alles in één pakket: van het leveren van offertes, AR- of VR-software en een roomplanner gekoppeld aan één database. Ook Nederlandse fabrikanten zoals Ahrend, Vepa, Markant, Van Esch, Leolux, Artifort, Lande, Bogaerts en nog veel meer hebben hun data al beschikbaar gesteld op het platform.

pCon

Naast de hoge kwaliteit data, is er ook het internationaal professioneel netwerk genaamd de pCon community. Binnen de pCon community worden fabrikanten gekoppeld aan o.a. dealers en interieurarchitecten. Professionals kunnen gratis gebruik maken van dit netwerk en applicaties.

pCon

Maak gratis een account aan bij pCon.login en zie wat er allemaal mogelijk is. Ga door de fabrikantenbibliotheek, vraag data aan, gebruik de pCon-applicaties en ga er mee aan de slag. Ervaar zelf hoe makkelijk het is!

Niet alleen voor de eindgebruikers, maar ook voor fabrikanten met dynamische producten biedt pCon oplossingen. Maak gebruik van de sterkste productconfigurator in de markt. De configureerbare data zorgt ervoor dat er alleen configuraties gemaakt kunnen worden die in het assortiment voorkomen. Daarnaast wordt pCon ook ingezet door merken als marketingtool om wereldwijd eindgebruikers in verschillende branches te bereiken met hun 3D productdata.

Meer weten over wat pCon voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer informatie of neem via onderstaand contactformulier direct contact met ons op.