Triplaco exposeert op Dag van de Afwerking

Op de komende editie van Dag van de Afwerking (18 oktober in Brussels Kart Expo) zal ook Triplaco aanwezig zijn. Het Harelbeeks bedrijf, dat enkele merken exclusief in portefeuille heeft binnen België, laat bezoekers kennismaken met zijn ruime aanbod aan plaatmaterialen en producten met meerwaarde voor de interieurbouwer. 

Triplaco exposeert op Dag van de Afwerking | Project & Interieur
Triplaco exposeert op Dag van de Afwerking | Project & Interieur

Print Acoustics, een gespecialiseerde afdeling binnen Triplaco, concentreert zich op de ontwikkeling en productie op maat van akoestisch absorberende wandpanelen, kastdeuren en plafondpanelen. Door de kruisbestuiving met de ruime voorraad aan laminaten binnen het standaard voorraadprogramma van Triplaco kan gekozen worden uit een breed en hoogwaardig aanbod aan akoestische oplossingen. Bovendien kan gekozen worden voor een afwerking in fineer, massief houten latten of geweven vinyl om binnen elke ruimte een perfecte integratie te vinden.

Seriemaatwerk van halffabrikaten


Voor een maatwerkreeks waar de klant zelf niet de middelen voor heeft, helpt Triplaco graag verder via de gespecialiseerde maatwerkafdeling Beveka Productions. Door een uitgebreid machinepark en jarenlange expertise in maatwerk van halffabrikaten kan de klant hier terecht voor zaagwerk, afkanten, vormfrezen, groeffrezen, boren en drevelen in grote of kleine oplages. Door een recent partnership met Huylebrouck Deuren biedt Triplaco sinds kort op maat gemaakte deuren in brandwerende of akoestisch isolerende uitvoering, afgewerkt met fineer, hpl of lak.

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.