Satelliet Originals @ Design District 2024

Algemeen 28-05
Satelliet Originals @ Design District 2024

Satelliet Originals kan op hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland - Design District - niet ontbreken. De iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam is 29, 30 en 31 mei, het decor waarin professionals uit de interieurbranche samenkomen om de laatste ontwikkelingen in de sector te ontdekken, contacten te leggen en geïnspireerd te raken. Satelliet Originals, – in goed gezelschap van zo’n 200 andere vooraanstaande interieurlabels – presenteert zijn eigenzinnige collectie.

Satelliet Originals @ Design District 2024

Satelliet Originals laat zich inspireren door unieke talenten met originele verhalen, vandaar de Colab met Toshy. Toshy is een veelzijdige kunstenaar en designer, met roots in Breda, die internationale bekendheid heeft verworven met zijn creatieve werk. Speciaal voor Satelliet Originals verzorgt hij op donderdag 30 mei om 16.30 uur een live painting op de stand (V19). De Chester-stoel van designer Elise Luttik zal dienen als canvas voor Toshy's creatieve uiting.

Storytelling art


Toshy, geboren in 1970, staat bekend om zijn dynamische en inspirerende werk. Met zijn oorsprong als graffitiartiest in het midden van de jaren 1980, heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdige kunstenaar en designer. Zijn unieke talent ligt in zijn vermogen om positieve boodschappen te vertalen naar verschillende creatieve disciplines, waaronder citaten, kunstwerken, fotografie, en interieur- en modeproducten. Met zijn storytelling art weet hij mensen wereldwijd te raken, inspireren en te motiveren: “Storytelling art is more than just some paint on canvas.”

Meet the designers van Satelliet Originals

Satelliet Originals is niet alleen een eigenzinnig label met een veelzijdige collectie, er staat ook een zeer uiteenlopend team van nationale en internationale ontwerpers achter. Naast individueel maatwerk en oorspronkelijkheid maakt het oog, de hand en het hart van de designer, het verschil. Heb je vragen aan de Satelliet Originals designers? Wil je kennismaken? Of gewoon pure bewondering tonen? Op donderdag 30 mei is er de mogelijkheid om de ontwerpers achter de Originals-collectie persoonlijk te ontmoeten. Van 17.00 tot 19.00 is er alle gelegenheid voor een meet & greet met onder andere Jan Dijkstra, Elise Luttik, Studio Satelliet en Frans Schrofer.