Producent EFKA lanceert nieuwe webshop

Algemeen 18-04
Producent EFKA lanceert nieuwe webshop

EFKA, producent van en Europees marktleider in aluminium textielframes, kondigt met trots de lancering van zijn nieuwe webshop aan. De webshop is volledig geïntegreerd in de website en biedt tal van voordelen voor de klanten.

Producent EFKA lanceert nieuwe webshop

Tijdens de FESPA 2024, Europa's grootste jaarlijkse beurs voor de signage- en visuele communicatie, heeft EFKA met een opvallend ruimtevaartthema de 'lancering naar de maan' gebruikt voor de introductie van hun nieuwe webshop. Dit nieuwe platform, naadloos geïntegreerd in de website en toegankelijk op alle apparaten, biedt handige features die het bestelproces vereenvoudigen en versnellen.

Elk frame is uniek en wordt op maat gemaakt. De toevoeging van een handige configurator met adviesfunctie maakt het gemakkelijk voor klanten die stap-voor-stap door het keuzeproces worden geleid. Op deze manier kan met vertrouwen het juiste frame en bijbehorende accessoires besteld worden. Bovendien zorgt een handige herhaalorder-functie ervoor dat eerdere aankopen met slechts enkele klikken opnieuw kunnen worden besteld, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Digitale innovatie EFKA

Hans Hammer, commercieel directeur van EFKA: “We zijn verheugd om onze nieuwe webshop te presenteren aan onze partners. Met deze digitale innovatie zetten we een grote stap vooruit om het calculatie- en bestelproces voor ons klanten nog beter, sneller en gemakkelijker te maken.”

EFKA is vastberaden om te blijven innoveren, met een ambitieuze roadmap voor verdere ontwikkelingen aan de webshop. “De feedback van partners speelt een cruciale rol in dit proces, om zo continu de gebruikerservaring te kunnen verbeteren”, aldus Hammer.