Parador bekroond voor 'grootste innovatiekracht interieurdesign’

Actueel 17-04-2020
Parador bekroond voor 'grootste innovatiekracht interieurdesign’

Naar aanleiding van een online-enquête heeft het Duitse dagblad Welt Parador bekroond als onderneming met de grootste innovatiekracht op het gebied van 'Interieurdesign' in Duitsland. De enquête vond plaats is samenwerking met het Keulse analyse-instituut ServiceValue, waarbij ongeveer 280.000 managers zijn ondervraagd over de innovatiekracht van Duitse bedrijven. Strategieën en concepten van bedrijfsmanagement die leiden tot een hoog niveau van bedrijfs- en marktgerelateerde innovatiekracht werden geëvalueerd.
Parador bekroond voor 'grootste innovatiekracht interieurdesign’

Parador bekroond voor 'grootste innovatiekracht interieurdesign’

“We zijn er erg trots op dat Parador met deze onderscheiding een van de meest innovatieve bedrijven in Duitsland is”, aldus Lubert Winnecken, ceo van het bedrijf. “Onze onderneming is altijd in staat geweest om zich aan te passen aan veranderingen en nieuwe zakengebieden en ideeën op te zetten. Zo blijven we ons ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende behoeften van de markt, handelspartners en eindklanten. Tegelijkertijd richten we ons op innovatie in technologie en design, zodat we altijd die beslissende stap vooruit zijn.”

Emperische waarde

In het kader van het onderzoek werd voor elk bedrijf een empirische gemiddelde waarde bepaald. Als deze gemiddelde waarde lager (= beter) was dan het branchegemiddelde binnen de betreffende industrie, dan wordt aan het bedrijf een ‘grote innovatiekracht’ toegekend. Als de intrinsieke waarde ook lager (= nog beter) was dan de gemiddelde waarde van deze ‘bovengemiddelde’ groep, werd aan de onderneming een ‘zeer grote innovatiekracht’ toegekend. Het bedrijf met de grootste intrinsieke waarde binnen zijn sector krijgt de award ‘grootste innovatiekracht’ en wordt beschouwd als het nummer 1-bedrijf in de sector in vergelijking met alle andere bedrijven in deze sector die werden onderzocht en gerapporteerd.