pCon’s voorjaarsrelease: een overzicht van nieuwe productopties en tutorials

Producten 18-06
pCon’s voorjaarsrelease: een overzicht van nieuwe productopties en tutorials

pCon, bekend van haar softwareoplossingen voor de interieurbranche, heeft onlangs haar jaarlijkse voorjaarsrelease gelanceerd. Deze release omvat een reeks updates voor de verschillende producten. Gebruikers kunnen met deze update gebruik maken van de nieuwste en meest geavanceerde productopties. Bovendien zorgt pCon voor uitgebreide YouTube-tutorials om gebruikers stap voor stap door de nieuwe functies en updates te leiden.

pCon’s voorjaarsrelease: een overzicht van nieuwe productopties en tutorials

pCon.planner

Dé interieur designtool heeft ook een aantal updates gekregen die het gebruik ervan nog makkelijker maken. Met de nieuwe update is de manier waarop catalogi worden weergegeven verbeterd, waardoor de interface nu nog gebruiksvriendelijker is.

Daarnaast is de connectie tussen de verschillende applicatie versterkt, wat betekent dat het nu eenvoudiger is om bestanden te importeren en exporteren. Je kunt nu bijvoorbeeld PBOX-bestanden moeiteloos in pCon.planner importeren, inclusief alle nodige verkoopinformatie en details van producten. Ook kun je direct een OBK-export verzenden van pCon.planner naar pCon.basket. waardoor je sneller aan de slag kunt met het maken van offertes.

Ontdek alle nieuwe aspecten van de voorjaarsrelease in pCon.planner:

>> https://www.easterngraphics.com/pcon/nl/2024/06/18/pcon-planner-8-10-dit-is-nieuw/

pCon.basket

In de nieuwe versie van de online offerte tool is het nu mogelijk om in- en verkoopprijzen voor alle toeleveranciers te beheren door verschillende profielen aan te maken. Met deze profielen kunnen gebruikers zelf de prijsafspraken beheren en selecteren.

De prijsafspraken kun je per organisatie of op gebruikersniveau instellen binnen pCon.login.

Een centrale beheerder zorgt voor de prijscondities op organisatieniveau. De gebruikers zijn ook in staat om eigen prijscondities op gebruikersniveau te beheren.

Ontdek alle nieuwe aspecten van de voorjaarsrelease in pCon.basket:

>> https://www.easterngraphics.com/pcon/nl/2024/06/03/pcon-basket-2-12-dit-is-nieuw/

Tutorial:

>> https://youtu.be/47T7LS7O0d4

Al met al biedt pCon's voorjaarsrelease een uitgebreid scala aan nieuwe functies, verbeteringen en tutorials om gebruikers te helpen hun ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginnende ontwerper bent die op zoek is naar begeleiding of een ervaren professional die zijn mogelijkheden wil uitbreiden, pCon's nieuwste release heeft voor elk wat wils. Met deze updates kunnen gebruikers hun creativiteit de vrije loop laten en verbluffende interieurontwerpen creëren die indruk maken op klanten en collega's.

Over pCon

pCon staat voor product configuratie. Bij pCon interieur software wordt er gebruik gemaakt van één database met (configureerbare) 3D-modellen van meer dan 680 fabrikanten ter ondersteuning van diverse verkoopprocessen. Doordat alle data in applicaties en op de website automatisch worden aangepast, zijn de gegevens van fabrikanten altijd up-to-date.