Nieuwe structuur RSGA Design

Actueel 23-01-2023
Nieuwe structuur RSGA Design

RSGA Design, het bedrijf achter Atelier Artiforte en de bekende interieurmerken Gelderland, Spectrum en Rietveld Originals, heeft afgelopen maand 100 procent van de aandelen in voornoemde merken verworven. Alle operationele activiteiten zijn ondergebracht in RSGA Production & Services (voorheen Dutch Gelderland Group). Tegelijkertijd zijn Remco van der Voort en Cindy Verhoeven toegetreden als partners.
Nieuwe structuur RSGA Design

RSGA Design ontwikkelt en beheert interieur- en designmerken met een bijzondere oorsprong. De merken Rietveld Originals, Spectrum, Gelderland en Atelier Artiforte produceren tijdloos en duurzaam design van meer dan 35 Nederlandse ontwerpers. De fabriek in Culemborg staat voor verantwoordelijke lokale productie, zorg voor de nabije omgeving en het milieu.

Nieuwe structuur RSGA Design

Deze ontwikkeling betekent ook dat de samenstelling van het managementteam verandert. Deze bestaat nu uit vier directieleden:

  • Titus Darley, Founder & CEO
  • Remco van der Voort, Sales
  • Azad Haqiqi, Operations
  • Cindy Verhoeven, Staff & Services

De transactie gaat ook gepaard met een naamswijziging van de operationele activiteiten: Dutch Gelderland Group heet voortaan RSGA Production & Services en verzorgt vanuit Culemborg de productie en alle ondersteunende activiteiten.