Nieuwe printers HP speciaal voor architecten

Printerfabrikant HP kondigt de nieuwe grootformaatprinterlijn HP DesignJet portfolio aan. De printers uit deze lijn zijn speciaal bedoeld voor bouwprofessionals als architecten, ingenieurs en aannemers. De producten moeten vereenvoudigen en tegelijkertijd hoogwaardige en snelle afdrukken tegen lage kosten moet leveren.

Nieuwe printers HP speciaal voor architecten | Project & Interieur
Nieuwe printers HP speciaal voor architecten | Project & Interieur
Nieuwe printers HP speciaal voor architecten | Project & Interieur
Nieuwe printers HP speciaal voor architecten | Project & Interieur
Nieuwe printers HP speciaal voor architecten | Project & Interieur

De nieuwe HP DesignJet-serie bestaat uit intelligente, flexibele, compacte en stijlvolle printers. Met HP Click software wordt het printen met één muisklik – zelfs voor documenten van verschillende afmetingen – eenvoudig gemaakt. In combinatie met de automatische A3/B-lade is het mogelijk om automatisch projecten in meerdere formaten af te drukken – A3/B en A1/D of A0/E – zonder dat de mediabron handmatig moet worden omgeschakeld. De nieuwe HP DesignJet serie maakt het ook mogelijk om feilloos af te drukken vanaf ieder aangesloten apparaat, waar dan ook, dankzij de HP Smart App.

Portfolio printers van HP


Het nieuwe grootformaat HP DesignJet-portfolio omvat onder andere De HP DesignJet T200-printerserie, die zich laat kenmerken als gemakkelijk en betaalbaar printen met ‘s werelds kleinste plotters. De HP DesignJet T600-serie is bedoeld voor snelle en eenvoudige grootformaatplotters, speciaal ontworpen voor bouwprofessionals die zich richten op uitvoering, probleemoplossing en multitasking.

Printers specifiek voor architecten

De HP DesignJet Studio Printer-serie voor Architecture, Engineering and Construction (AEC) is specifies gericht op architecten. “De nieuwe DesignJet-serie, van de T200 tot en met de T600- en Studio Printer-versies, brengt een nieuw niveau van ontwerp, eenvoud en connectiviteit voor creatieve professionals”, aldus Guayente Sanmartín, vice president en general manager, HP Large Format Printing Business. “Met de automatische afdrukken van A3/B en grootformaat, de mogelijkheid om overal vandaan te printen en de eenvoud in bediening, zijn deze printers perfect voor AEC-professionals die op kantoor of vanuit huis werken. Bovendien toont het gebruik van gerecyclede kunststoffen en de introductie van onze eerste netto-koolstofneutrale grootformaatprinter HP’s voortdurende toewijding aan de planeet.”

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.