Han de Groot per 1 april 2023 interim-directeur BNA

16-03-2023
Han de Groot per 1 april 2023 interim-directeur BNA

Per 1 april vervult Han de Groot de rol van directeur BNA op interimbasis. Hij volgt hiermee Fred Schoorl op, die na 12 jaar afscheid neemt van de BNA als directeur.

Han de Groot per 1 april 2023 interim-directeur BNA

Het BNA-bestuur heeft ervoor gekozen om de rol van directeur tot eind van dit jaar op interimbasis in te vullen. Op deze manier kunnen in de tweede helft van het jaar de uitkomsten van lopende herijkingen en ontwikkelingen worden betrokken bij het opstellen van een toekomstgericht functieprofiel voor een nieuwe directeur. Hij zal de BNA hierin adviseren en zal beschikbaar zijn voor drie dagen per week.

Voorzitter BNA

Jolijn Valk, voorzitter BNA, kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking met Han de Groot: “Han is een zeer ervaren verenigingsdirecteur en -adviseur die de kracht van een goede samenwerking begrijpt en deze ook praktisch tot uitvoering kan brengen”.

Han de Groot (57) heeft bijna 25 jaar ervaring in de wereld van brancheverenigingen (o.a. MKB-Nederland). Daarvoor was hij werkzaam in het bedrijfsleven en in de adviessector (Arcadis, KLM, Ernst & Young). Sinds 2010 werkt hij vanuit zijn eigen bureau als adviseur en interim-manager voor verenigingen. Hij heeft als (interim-)directeur de afgelopen jaren gewerkt voor o.a. de VHG (hoveniers en groenvoorzieners), Bouwend Nederland (regio Oost), Tuinbranche Nederland en de VPN (substraatfabrikanten).