Geen dealer login voor productinformatie

Algemeen 27-03
Geen dealer login voor productinformatie

BRANDED – Als projectinrichter ben je voortdurend op zoek naar efficiënte manieren om productinformatie te beheren en te benutten. In de wereld van projectinrichting is het cruciaal om snel toegang te hebben tot nauwkeurige gegevens over meubels, accessoires en andere inrichtingselementen. Veel projectinrichters maken gebruik van de dealer login die vanuit de fabrikanten beschikbaar is gesteld.

Geen dealer login voor productinformatie

Dealer login is verleden tijd

PIM (Productinformatie)-data omvat een schat aan informatie, variërend van brochures en certificaten tot prijsgegevens. Doordat een groeiende groep aan projectinrichters de alles-in-één tools van pCon gebruiken, hebben zij alle informatie direct bij de hand en is de dealer login verleden tijd.

Bespaar tijd met het pCon-ecosysteem

Fabrikanten zoals Actiforce, Boss Design, Voortman, Herman Miller, Ergotron, Smit Visual, Filex, Interstuhl, Deblick en vele andere hebben al productinformatie beschikbaar gesteld via pCon. Het aantal fabrikanten blijft maar groeien.

Het fijne van PIM-data gebruiken in pCon, is dat je als projectinrichter snel en makkelijk alle informatie over producten kan vinden. Je hoeft niet meer in te loggen bij verschillende fabrikanten om deze gegevens te krijgen. Dit bespaart veel tijd en gedoe. Ook is het handig dat je alles wat je nodig hebt, kan vinden op één plek: in het pCon-ecosysteem. Dit vermindert niet alleen de kans op fouten, maar verhoogt ook de productiviteit van projectinrichters aanzienlijk.

Altijd actuele productinformatie

Kortom, de integratie van PIM-data in pCon vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts voor projectinrichters over de hele wereld. Met pCon kunnen projectinrichters erop vertrouwen dat de informatie die ze gebruiken altijd accuraat en actueel is. Door het elimineren van de noodzaak van een dealer login en het bieden van een gestroomlijnde, toegankelijke en up-to-date informatiebron, stelt pCon projectinrichters in staat om hun werk efficiënter en effectiever uit te voeren dan ooit tevoren. Met pCon kunnen projectinrichters zich concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van hoogwaardige en goed ontworpen ruimtes die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten.