Eenvoudig professionele offertes maken met pCon.basket

Eenvoudig professionele offertes maken met pCon.basket

BRANDED – Stel je voor dat je moeiteloos en snel offertes kunt opstellen, met de zekerheid van up-to-date prijzen en gedetailleerde productinformatie. Dat is precies wat pCon.basket, onze innovatieve CPQ (Configureer, Prijs, Offerte) tool, voor jou kan betekenen.

Eenvoudig professionele offertes maken met pCon.basket

Maak kennis met de pCon.basket

Met pCon.basket wordt offertes maken eenvoudig. Configureer producten in een handomdraai, bepaal prijzen met nauwkeurigheid en breng professionele offertes uit, terwijl je profiteert van verbluffende 3D productvisualisaties. Het was nog nooit zo eenvoudig om indruk te maken op je klanten.

Het werken met veel verschillende fabrikanten waarvan de eigenschappen van producten in een offerte moeten, is een tijdrovend proces. Maar met pCon.basket heb jij de pCon bibliotheek tot je beschikking. Dit betekent dat je toegang hebt tot producten met bijbehorende prijzen en specificaties. Geen gedoe meer met het verzamelen van productinformatie van verschillende leveranciers, want pCon.basket maakt dit proces moeiteloos.

Sluit je aan bij de groeiende community van gebruikers die al hebben ontdekt hoe pCon.basket hun workflow verbetert. Bespaar kostbare tijd en moeite en laat pCon.basket het werk voor je doen.

Klaar om je offerte-ervaring te transformeren? Klik hier om te zien welke fabrikanten hun data met up-to-date prijzen aanbieden in pCon.basket, en word ook een tevreden gebruiker van deze krachtige tool.

Het enige wat jij nodig hebt, is jouw pCon.login account waar je de fabrikantendata kunt aanvragen.

Start direct met de gratis pCon.basket CE! Of neem contact met ons op bij vragen of voor een vrijblijvende introductie van pCon.basket.


Op zoek naar oplossingen op maat? Kies dan voor pCon.basket PRO!

Prijscalculatie

Met de PRO versie kun je prijsberekeningen doorvoeren voor afzonderlijke artikelen, artikelgroepen en op projectniveau. Ook het toepassen van aankoop- en verkoopkortingen is mogelijk. pCon.basket PRO geeft direct de correcte prijzen en marges.

Is de fabrikant die jij gebruikt (nog) niet beschikbaar in pCon? Geen paniek!

Voeg jouw eigen producten inclusief afbeelding en prijzen toe in de basket. 


Nieuwsgierig geworden? Klik hier en lees over alle functionaliteiten van de pCon.basket PRO.

Koop hier direct de pCon.basket PRO of neem contact met ons op bij vragen of voor een vrijblijvende introductie van pCon.basket PRO.