Detremmerie lanceert No Limit Wood

Producten 02-10
Detremmerie lanceert No Limit Wood

De tendens van de houten latjes, die in heel wat gebouwen en interieurs wordt toegepast, is nu ook te vinden in het No Limit-assortiment van Detremmerie.

Detremmerie lanceert No Limit Wood

Natuurlijke materialen geven een warme en botanische sfeer aan de badkamer. De nieuwe No Limit Wood wordt voorzien van massief houten latjes die verticaal op het gefineerde front worden aangebracht. Ook de corpussen van de Wood-reeks worden voorzien van houtfineer.

Detremmerie lanceert No Limit Wood

De lades worden, zoals in de gehele No Limit-reeks, geproduceerd met metalen zijwanden/geleiders en voorzien van een kunststof bodemplaat. Enkel met dergelijk materialen gaan de lades levenslang mee en ontstaat er geen speling op de lades.

Kleuren No Limit Wood

De No Limit Wood is leverbaar in drie kleuren; lichte eik, rode eik en zwarte eik. De onderkasten zijn leverbaar met enkele of dubbele lades en met stijlvolle profielen in zwart, inox of goud afwerking. Deze afwerking geeft het meubel extra cachet.

Liever wat soberder? Dan kan gekozen worden voor lades met een push to open-systeem. De No Limit Wood kan worden gecombineerd met alle No Limit 45 & 50 wastafels, zowel in kunstmarmer, top solid, keramiek, glas, beton als marmer.

Ook opvallend zijn de nieuwe ronde spiegels tot op het werkblad met indirecte verlichting of de twee ronde spiegels die in elkaar doorlopen. Een statement voor in de badkamer. Uiteraard kunnen ook alle andere spiegels en spiegelkasten met verspiegelde zijkanten worden gecombineerd met deze reeks.