De volgende fabrikanten sluiten zich aan bij pCon

De volgende fabrikanten sluiten zich aan bij pCon

BRANDED –Opnieuw hebben zes toonaangevende fabrikanten, waaronder Tarkett, Einrichtwerk, KAMO, ISKU, Malow en Midgard Licht, zich aangesloten bij het groeiende pCon-community netwerk. 

De volgende fabrikanten sluiten zich aan bij pCon

Ontdek een wereld van ongekende mogelijkheden met pCon! De krachtige samenwerking met deze fabrikanten biedt projectinrichters en interieurarchitecten de kans om producten te configureren met de juiste prijzen en configuratiemogelijkheden die ze direct kunnen integreren in hun tekeningen en offertes.  

Streven naar perfectie en efficiëntie in elk project wordt nu eenvoudiger dan ooit, dankzij de altijd up-to-date configureerbare productbibliotheken van meer dan 550 fabrikanten. 

Met elke toevoeging aan de als maar groeiende lijst van fabrikanten binnen de pCon-community wordt niet alleen de diversiteit vergroot, maar ook de mogelijkheden voor innovatieve en succesvolle projectinrichters.

Over pCon

pCon staat voor product configuratie. Bij pCon interieur software wordt er gebruik gemaakt van één database met (configureerbare) 3D-modellen van meer dan 550 fabrikanten ter ondersteuning van diverse verkoopprocessen. Doordat alle data in applicaties en op de website automatisch worden aangepast, zijn de gegevens van fabrikanten altijd up-to-date.