Creating places to remember

Creating places to remember

Horecagelegenheden vormen hét gastvrije decor waarin memorabele hoogtepunten worden beleefd. Volgens het credo ‘creating places to remember’ creëert Satelliet inspirerende en uitnodigende horeca-omgevingen waarin leidende trends de juiste vertaling vinden, slimme routing leidt tot gewenste revenuen en ultieme gastbeleving ervoor zorgt dat bezoekers blijven genieten.

Creating places to remember

Tijdloos en trendy

Satelliet is sinds haar oprichting in 1971 uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van hospitality meubilair. Omdat de roots van ons bedrijf liggen bij horecaprojecten begrijpen we als geen ander de rol die gastvrijheid in deze branche hoort te vervullen. Tijdloos of trendy, klassiek of hightech en alle trends en stromingen daartussenin. Met praktische ervaring, een uitgebreide collectie en voortdurend ontwikkelende kennis en kunde bieden we ondernemers, architecten en designer alle tools om een succesvol hospitality project te creëren.

Creating places to remember

Roaring twenties

Maximalisme, organische vormgeving en gewaagde kleurcombinaties veroveren de horecabranche. Termen als overvloedigheid, eclectisch, uitbundig en weelderig typeren dit era en vinden hun vertaling in tot de verbeelding sprekende horecaconcepten. Hier geldt: more is more. Deze visie gaat zeker op voor de nieuwste hotspot in de contreien van Arnhem – Restaurant Soirée – die haar roaring twenties vibe overgoot met een subtiel snufje sexiness. Ze zijn jong – eigenaren patron cuisinier Tom Pfeijffer (25) en maître Maxime Oldenboom (22) – maar niet onervaren. “We zagen het helemaal voor ons”, doet Tom uit de doeken, “een restaurant waar je de hele dag kunt genieten van al het goede.” Maxime vul aan: “De naam Soirée vat alles samen. De sfeer is precies zo geworden als wij in ons hoofd hadden. Flamboyant, excentriek, feestelijk en toch toegankelijk.”

Creating places to remember

Ludieke twists

In dit restaurant – waar klassiek Franse gerechten met een twist op de kaart staan – komt het excentrieke ontwerp van Mariëlle Lagarde van DutchConcept volledig tot haar recht. Ludieke twists in het interieur zijn o.a. de bar met geometrische vormen, de variëteit in zitsferen en de hoge tafels met de flamboyante, velours barstoelen met gouden franjes van Satelliet Originals designer Lars Snellaars. Het interieur van Soirée ademt de sfeer van de roaring twenties, geïnspireerd op de Franse joie de vivre en gecombineerd met de kosmopolitische vibe van New York. Door de meer dan geslaagde samenwerking tussen opdrachtgever, designer en Satelliet hospitality furniture is opnieuw een spraakmakende ‘place to remember‘ gecreëerd.

Meer inspiratie en hospitality concepten in horeca vind je op www.satelliet.net.