Casala breidt succesvol Omega zitprogramma uit

Meubels 09-07
Casala breidt succesvol Omega zitprogramma uit

In nauwe samenwerking met designer Favaretto & Partners zijn er nieuwe modellen toegevoegd aan het Omega zitprogramma. Deze omvatten een conferentiestoel, een vierpoot met armlegger en een volledig gestoffeerde variant. De kenmerkende designtaal van de Omega familie zorgt voor een harmonieus interieur in uiteenlopende zakelijke ruimtes.

Casala breidt succesvol Omega zitprogramma uit

Omega VI en IV conferentiestoelen

De Omega stoel is nu ook verkrijgbaar met een elegante kruisvoet, zowel met als zonder wieltjes. Deze conferentiemodellen bieden maximale flexibiliteit en mobiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor vergaderruimtes en dynamische werkplekken.

Omega III met armleggers

De nieuwe Omega III stoel met ergonomisch ontworpen armleggers biedt extra ondersteuning bij het opstaan en zitten. Dit model combineert modern design met behoud van zijn praktische stapelbaarheid.

Volledig gestoffeerde Omega

De volledig gestoffeerde Omega is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar verhoogt ook het zitcomfort tijdens langdurig gebruik. Er is een uitgebreide stoffencollectie beschikbaar van Casala en andere toonaangevende fabrikanten met een ruime keuze aan kleuren, materialen en dessins.

Over Designer Favaretto & Partners

Favaretto & Partners is in 1973 opgericht. Betrouwbaarheid en bewezen competenties hebben de studio voor industrieel ontwerp en binnenhuisarchitectuur geholpen om langdurige internationale relaties op te bouwen. Kernwaarden van de studio zijn onder meer de relevantie in de toepassing van materialen en het onderzoek naar innovatie in vorm en functie.

Lees ook: Casala wint iF Design Award 2024 met Metro tafel


Over Casala

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. “Design linked to Functionality” is diepgeworteld in ons DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. Wij werken hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.