Spring naar hoofdcontent
Satelliet
Satelliet

Satelliet

Satelliet hospitality furniture

Satelliet hospitality furniture: Creating places to remember

Onder het motto ‘Creating places to remember’ levert Satelliet een bijzondere collectie hospitality meubilair die bijdraagt aan optimale gastbeleving. Sinds haar oprichting in 1971 is Satelliet uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van hospitality meubilair in branches als café & restaurant, hotel, retail, leisure, office, onderwijs, zorg en maritiem. Met praktische ervaring, een uitgebreide collectie en voortdurend ontwikkelende kennis en kunde bieden we ondernemers, architecten en designer alle tools om een succesvol hospitality project te creëren.

Satelliet Originals: eigenzinnig label

Satelliet Originals is een Europese hospitality meubelcollectie met een onderscheidend karakter en een unieke signatuur. Elk product van de Originals ontwerpers is edgy en belichaamt stoerheid, lef, diversiteit en individualiteit. Satelliet Originals is niet alleen een eigenzinnig label met een veelzijdige collectie, er staat ook een zeer uiteenlopend team van nationale en internationale ontwerpers achter. Naast individueel maatwerk en oorspronkelijkheid maakt het oog, de hand en het hart van de designer, het verschil. Satelliet Originals design draait om karakter, gevoel, emotie én kenmerkt zich door een 'touch of hospitality'. Be an original is ons kernachtige merk statement en staat voor onvoorwaardelijk jezelf zijn.

Een duurzame missie

In 2030 de meest duurzame leverancier van hospitality meubilair in Europa zijn, is hét streefdoel van Satelliet en beschreven in de 'Mission Hospitality'. Tegen die tijd moet 75% van de materialen gerecycled en duurzaam gewonnen worden. Hiervan getuigt de voortdurend uitbreidende SUM-collectie (Still Usable Materials). Oude, afgeschreven materialen - zoals biologisch restafval of PET-vilt - krijgen een nieuw leven als hoogwaardig meubelstuk. Materiaal is één duurzame pijler, want verantwoord ondernemen bestaat uit meerdere facetten. Duurzaamheid gaat ook om mooie samenwerkingen en initiatieven op het gebied van welbevinden en welzijn van de mens en haar omgeving. In de gehele supply & demand keten wordt gezocht naar de meest duurzame, ethische en esthetische oplossingen in gastvrijheidsbeleving.

Beleef hospitality

In onze branche draait alles om sfeer, gastvrijheid en beleving. De inrichting en het meubilair zijn daarbij bepalende factoren. Een interieur is gemaakt om te ervaren en om je deelgenoot te kunnen maken van onze visie op hospitality nodigen we je van harte uit in één van onze sfeervolle showrooms. Een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Breda is makkelijk te combineren met een bezoek aan Inspirium - een uniek hospitality experience center - waar de ideale mix van disciplines ervoor zorgt dat jouw concept tot leven wordt gebracht en jouw hospitality droom realiteit wordt.