Spring naar hoofdcontent
By Maut
By Maut

By Maut

The Way Of Interior Customization

by MAUT

by MAUT is een merk dat custom interieurproducten levert aan de B2B-markt. Binnen het bestaande assortiment van wallpapers, carpets en wall to wall-carpets biedt by MAUT ook maatwerk voor de projectmarkt. Wij werken hierbij nauw samen met een professioneel team van fabrikanten, grafisch vormgevers, designers en verwerkers.

Dessins en materialen

by MAUT ontwerpt alle dessins met de grootst mogelijke zorg. Een uniek dessin vraagt om materialen met een onderscheidende uitstraling. Met veel zorg hebben wij de mooiste materialen geselecteerd. Er zijn vijf unieke behangkwaliteiten en twee tapijtkwaliteiten. Iedere behang- of tapijtkwaliteit heeft zijn eigen exclusieve uitstraling. Zo kan er gekozen worden voor metallic, textiel of fiberglass wallpaper en hoogwaardige carpetkwaliteiten voorzien van een prachtige glans- of mat garen.

Productieproces

Door gebruik te maken van geavanceerde printtechnieken creëren wij een duurzaam en efficiënt alternatief ten opzichte van de traditionele productiemethoden. Onze printtechnieken in combinatie met onze hoogwaardige materialen, vormen de basis van onze collectie.

Duurzaamheid

Met onze materialen en geavanceerde productiemethode streven wij naar bewustwording en afvalreductie. Daarom produceren wij onze producten uitsluitend op vraag. Onze productieprocessen zijn zorgvuldig opgezet, waarbij orders worden gecombineerd om zo efficiënt mogelijk te produceren. Deze aanpak resulteert in een aanzienlijke afvalreductie, zonder concessies te doen aan de snelle levertijd.

En wat wij produceren, doen we zo dicht mogelijk bij huis, namelijk binnen de EU. De uitstoot van transport wordt tot het minimum beperkt en onze CO2-footpint blijft hierdoor zo laag mogelijk.

B2B - Login

Als interieurprofessional maak je kosteloos een account aan op onze B2B-webshop om prijzen in te zien en bestellingen te plaatsen: https://bymaut.com/account/register

Bij FAQ vind je antwoorden op al je vragen. Mocht je meer willen weten wat by MAUT voor jouw kan betekenen? Klik dan hier https://bymaut.com/pages/contact voor meer informatie of neem contact met ons op middels het contactformulier hiernaast.

LinkedIn by MAUT

Instagram by MAUT