Win douchetegel BetteAir met Bette’s designcontest

Met het motto: 'Walk-In douche van de Toekomst' daagt fabrikant Bette ontwerpers van badkamers uit deel te nemen aan een ontwerpwedstrijd. In het ontwerp dient de nieuwe en revolutionaire douchetegel BetteAir te worden geïntegreerd. Architecten, badkamerontwerpers, maar ook studenten kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. De winnaar ontvangt een BetteAir-douchetegel en kan rekenen op promotie via Bette’s social media-kanalen.
Win douchetegel BetteAir met Bette’s designcontest | Project & Interieur
Win douchetegel BetteAir met Bette’s designcontest | Project & Interieur
Win douchetegel BetteAir met Bette’s designcontest | Project & Interieur
Win douchetegel BetteAir met Bette’s designcontest | Project & Interieur

Onlangs introduceerde Bette, dat eind vorig jaar ook al chique en stoere baden presenteerde, als eerste fabrikant ter wereld een douchevloer in de vorm van een douchetegel: de BetteAir. Ontwerper Dominik Tesseraux: “Dankzij de afmetingen die gelijk zijn aan grote tegels, integreert BetteAir perfect in de vloer en valt nauwelijks op. Daarbij heeft de nieuwe douchetegel alle voordelen van een tegel, echter niet de nadelen, zoals de kans op lekkage. Dit is te danken aan het duurzame geglazuurde titaanstaal, die de douchetegel bovendien een esthetisch design geeft. Bovendien is de douchetegel vrij van voegen en daardoor zeer hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Naast het exclusieve ontwerp is de bodemgelijke montage een echte revolutie. Want de douchetegel kan net als bijvoorbeeld keramische tegels, direct op de vloer worden gelijmd.”

Einddatum ontwerpcompetitie douchetegel BetteAir

Het ontwerp van de ‘Walk-In douche van de Toekomst’ dient in pdf-, jpg- of png-formaat geüpload te worden. Ook echte ontwerpen kunnen worden ingediend. De einddatum is 28 juni 2021. De jury, waarin onder andere Tesseraux zitting heeft, kiest het creatiefste, spannendste, meest bijzondere en toekomstgerichte ontwerp uit. De winnaar wordt op 5 juli via een community-vote gekozen op Bette’s social media-kanalen. Als aanvulling is direct voting mogelijk op betteair.my-bette.com/de/walk-in-to-the-future, waar cad-downloads en deelname-condities zijn te vinden.