Webinar over zelfklevende Coala Interior Film

Algemeen 03-05-2021
Webinar over zelfklevende Coala Interior Film

Antalis, Europa’s grootste distributeur van visuele communicatieproducten, papier en verpakkingsoplossingen, presenteerde onlangs Coala Interior Film. Dit is een collectie zelfklevende films die perfect aansluiten bij de huidige trends van duurzaamheid en hergebruik bij onder andere interieurarchitecten en ontwerpers. Antalis organiseert aanstaande donderdag 6 mei om 14.00 uur een online webinar over dit product voor installateurs die graag nieuwe vaardigheden opdoen en hun expertise verder willen ontwikkelen.
Webinar over zelfklevende Coala Interior Film

Met de toevoeging van 129 nieuwe referenties, bestaat het Coala Interior Film-assortiment nu uit ongeveer vijfhonderd zelfklevende films die klaar zijn voor gebruik. Fabric NG10 Woven Parquet Grey, Glitter R15 Navy Blue, Leather NG20 Edgy Cream en Wood AF08 Light grey oak zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe toevoegingen aan het assortiment.

Nieuw onderdeel van Coala Interior Film: collectie Soft Touch

Met het perzikachtige gevoel en natuurlijke kleuren speelt de nieuwe Soft Touch-collectie in op emoties die door aanraking opgewekt worden. Verkrijgbaar in elf trendy kleuren, variërend van Soft Winter Green tot Super Matt Light Eggshell. Ook biedt de Soft Touch-collectie een verbeterde krasbestendigheid. Dankzij het productieproces biedt deze nieuwe collectie ook een betere weerstand tegen schimmels en vocht, waardoor het perfect is voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. “Met deze nieuwe collectie en met deze nieuwe referenties blijft Antalis het Coala Interior Film-assortiment vernieuwen om zo interieurontwerpers en renovatiebedrijven oneindig veel creatieve mogelijkheden te bieden om ruimtes nieuw leven in te blazen”, zegt Jo Dhaenens, marketmanager Visual Communication bij Antalis Benelux. “Al deze nieuwe toevoegingen voldoen aan de kwaliteits-, innovatie- en gebruikerseisen van het merk Coala.”

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.