Webinar over breinwetenschap voor een beter binnenmilieu

Forbo Flooring houdt op dinsdag 15 juni van 16.00 - 17.00 uur een webinar met twee inspirerende en gerespecteerde experts. Dit keer bespreken neurowetenschapper & designconsultant Colin Ellard en Kay Sargent (directeur van Workplace, HOK Architects) het menselijk brein en hoe de neurowetenschap kan helpen een beter binnenmilieu te creëren voor de moderne mens, die steeds meer tijd binnen doorbrengt. 
Webinar over breinwetenschap voor een beter binnenmilieu | Project & Interieur
Webinar over breinwetenschap voor een beter binnenmilieu | Project & Interieur
Webinar over breinwetenschap voor een beter binnenmilieu | Project & Interieur

Er is steeds meer bekend geworden over het binnenmilieu en gezondheid. Gemiddeld brengen we op dit moment bijna 90 procent van onze tijd door in woningen, kantoren en openbare ruimtes. Uit onderzoek blijkt dat gebouwen grote invloed kunnen hebben op onze gezondheid en ons welzijn. Daarom is het heel belangrijk dat werk- en leefomgevingen zijn afgestemd op  individuele zintuiglijke beleving en ‘goed voelen’.

Positieve invloed binnenmilieu

Maar hoe kan duidelijk worden wat goed voelt of werkt voor een bepaalde bewoner of gebruiker en wat voor een ander? En hoe wordt een binnenklimaat gecreëerd dat iedereen (of bijna iedereen) positief beïnvloed en welke design-parameters spelen daarin een rol? Dit zijn maar een paar van de intrigerende vragen die aan bod zullen komen tijdens het webinar, dat ook deze keer gratis is, net als de voorgaande webinar van Forbo waarin het onderwerp kleur centraal stond. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor interactie en vragen van de deelnemers. Voor meer info zie www.forbo-flooring.nl/webinar. Daar kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden.