Vloerenmerk nora verhuist naar hoofdkantoor Interface

Per 1 oktober verhuist nora by Interface naar het hoofdkantoor van Interface in Scherpenzeel. Met deze verhuizing gaat het team onderdeel uitmaken van het reeds bestaande design-, innovatie-, technische team en de klantondersteuning van Interface. Het merk was tot op heden gehuisvest in Kaatsheuvel en is sterk vertegenwoordigd in de gezondheidszorg, industrie, onderwijs en transport. 
Vloerenmerk nora verhuist naar hoofdkantoor Interface | Project & Interieur
Vloerenmerk nora verhuist naar hoofdkantoor Interface | Project & Interieur

Duurzaam vloerenbedrijf Interface nam het Duitse merk nora over in 2018. Met de verhuizing van het bedrijf naar Scherpenzeel is de gehele collectie duurzame vloeren onder één dak gevestigd. Naast de lvt-vloeren en tapijttegels zijn nu ook de rubbervloeren in de showroom te bezichtigen. Hiermee kan Interface een zo compleet mogelijke klantondersteuning bieden. Zowel nora als Interface hebben zich gecommitteerd aan hoge duurzaamheidseisen. Onder één dak bouwen de merken verder aan het tegengaan van klimaatverandering. De eerste stap voor nora is dat deze rubbervloeren sinds 2018 volledig CO2-neutraal zijn.

Rubber ideaal materiaal voor nora

Het vloerenmerk zegt in rubber het ideale materiaal gevonden te hebben. De vloerbedekkingen zijn vlamvertragend volgens EN 13 501 en bevatten geen chloor en hebben een hoge duurzaamheid. Slipweerstand en vormstabiliteit zijn nog enkele van de trefwoorden die de eigenschappen van nora-rubbervloerbedekkingen beschrijven, aldus het bedrijf zelf. Bovendien zijn de vloerbedekkingen vrij van pvc en bevatten ze geen ftalaten/weekmakers. De vloer hoeft niet gecoat te worden en kan, op enkele uitzonderingen na, zonder voegen worden geïnstalleerd.

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.