Vermeer VerLICHT agent voor BuzziSpace in Nederland

Vermeer VerLICHT is sinds 1 maart 2023 agent voor BuzziSpace lighting in Nederland. BuzziSpace creëert gezonde werkplekken over de hele wereld. Goede verlichting en een fijne akoestiek hebben een bewijsbaar goede invloed op ons welbevinden. De in Nederland gemaakte verlichtingsarmaturen van BuzziSpace hebben naast goed licht met een goede kleurweergave ook door hun vorm, hun volume en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt een goede invloed op de akoestiek van de ruimte waar ze in geplaatst zijn.

Vermeer VerLICHT agent voor BuzziSpace lighting | Project & Interieur
Vermeer VerLICHT agent voor BuzziSpace lighting | Project & Interieur
Vermeer VerLICHT agent voor BuzziSpace lighting | Project & Interieur

De armaturen zijn verkrijgbaar in petvilt, een duurzame stof geproduceerd uit 100 procent geupcyclede PET-flessen. Of de armaturen zijn van akoestisch schuim bekleed met een duurzame stof naar keuze bijvoorbeeld stoffen van Kvadrat.

Oplossingen BuzziSpace

De akoestische verlichting speelt in op de verschillende behoeften van de steeds veranderende werkruimte die zowel functioneel als inspirerend kunnen zijn. De oplossingen van BuzziSpace helpen overmatig lawaai te verminderen, zodat mensen zich meer gefocust en minder gestrest voelen en beter gedijen in hun omgeving. Voor op kantoor, in een openbare ruimte, in een hotellobby of thuis: BuzziSpace heeft een armatuur dat de akoestiek en de verlichting van de omgeving verbetert.