Uitbreiding voor collectie spatschermen van Sealskin

In het voorjaar introduceerde sanitairmerk Sealskin een serie spatschermen. Sindsdien heeft de leverancier gemerkt dat er maatwerk nodig is. Sealskin heeft de collectie verder uitgebreid met praktische klemschermen, voor het eenvoudig verplaatsen van spatschermen. Met de uitgebreide Connect-serie moet een passende, langdurige schermoplossing geboden worden voor de balie, voor op kantoor, voor overlegsituaties en de horeca.
Uitbreiding voor collectie spatschermen van Sealskin | Project & Interieur
Uitbreiding voor collectie spatschermen van Sealskin | Project & Interieur

De kennis binnen het bedrijf op het gebied van doucheschermen, hygiëne, kwaliteit en montagegemak wordt ingezet om professionele en kwalitatieve spatschermen te maken. Hierdoor kunnen mensen blijven samenkomen én het coronavirus op afstand houden. “In het voorjaar hebben veel ondernemers geïmproviseerd om klanten en medewerkers te beschermen. Nu blijkt dat Covid-19 nog een tijd onder ons zal blijven, wordt er steeds vaker gekozen voor een duurzame, stijlvolle oplossing,” aldus marketingmanager Dirk Kuijpers van Coram Benelux.

Klemschermen en maatwerk mogelijk voor spatschermen


De ervaring en kennis uit de eerste golf heeft Coram ingezet voor het optimaliseren van het Sealskin Connect assortiment. Kuijpers: “Er was in het voorjaar snel een goed product nodig om bescherming te bieden aan klant en medewerker. Al vrij snel merkten wij dat er vaak maatwerk nodig is. Daar hebben we nu onze productie op ingericht. Daarnaast blijkt er behoefte aan een scherm dat gemakkelijk te bevestigen is met een klem, waardoor je het ook net zo makkelijk weer kunt verplaatsen. Van deze klemschermen bieden we nu verschillende varianten aan.”


Duurzame materialen en eenvoudig schoon te maken

Voor alle Sealskin Connect-schermen geldt dat deze vervaardigd zijn met dezelfde, niet brandbare, materialen en over hetzelfde hoge afwerkingsniveau beschikken als de Sealskin-doucheschermen. Het transparante veiligheidsglas van 6 mm dikte is gevat in een aluminium kader. Daarmee is een duurzame kwaliteit verzekerd en bieden de schermen maximale hygiëne en bescherming. Een bijkomend praktisch voordeel is het schoonmaakgemak van de schermen. Bovendien is het materiaal aanzienlijk minder krasgevoelig dan de alternatieve kunststofoplossingen. Coram biedt met Sealskin Connect een uiterst stijlvolle oplossing voor de lange termijn als het om spatschermen gaat, aldus het bedrijf.