Triplaco Print Acoustics nam deel aan Architect@work

Triplaco Print Acoustics heeft architecten en designers tijdens Architect@work kennis laten maken met zijn akoestische maatwerkoplossingen. Naast het ontwikkelen van nieuwe akoestische oplossingen en deze te testen in een onafhankelijk lab, denkt het bedrijf ook mee in de technische toepassingen van zijn producten.

Triplaco Print Acoustics nam deel aan Architect@work | Project & Interieur

Bijna alle beurzen draaien weer op volle kracht zoals voor de epidemie, dus architecten en designers kunnen weer kiezen. Architect@work bewijst keer op keer dat ze net iets anders zijn. Door enkel nieuwe innovaties toe te laten weten ze een groot kwalitatief publiek aan te trekken.

Nieuwe producten Triplaco

Triplaco Print Acoustics introduceerde Ls m-latten massief in oak, hevea en pine verlijmd op een zwarte 12 mm PET plaat. Deze panelen kunnen ook buigzaam worden gemaakt, om kolommen of gebogen wanden te bekleden. Ook liet het bedrijf zien hoe je een deur integreert in een wandsysteem.

Voordelen Ls m-plaat:

  • Heeft een robuuste uitstaling, waarbij de massief houten latten volledig zichtbaar zijn en afgewerkt worden met een transparante vernis of kleurolie.

  • De latten worden industrieel verlijmd waardoor de kwaliteit van deze panelen gewaarborgd is en het product gemakkelijk op maat te maken is.

  • Is getest in een onafhankelijk lab, dus zekerheid van absorptie.

  • 3030 x 637 x 30 mm is eenvoudig te monteren (verlijming, zwarte schroeven of haaklatten).

  • Is gevoegkantrecht met een halve lat die de aansluitende naad tussen twee platen overlapt.