Sneak preview Satelliet Originals op Salone del Mobile

Algemeen 04-04
Sneak preview Satelliet Originals op Salone del Mobile

Na hun aanwezigheid op de meubelbeurs in Stockholm eerder dit jaar, kijkt Satelliet Originals uit naar de queen of fairs: Salone del Mobile in Milaan. Het bedrijf presenteert zijn nieuwste highlights op deze 62ste editie. Op deze, wereldwijde, grootste en meest toonaangevende meubel- en designbeurs laat Satelliet Originals zijn eigenzinnige ontwerpen voor zich spreken. In een typische Originals-beursomgeving – uniek en veelzijdig met een eigen, herkenbare signatuur – geeft het bedrijf duurzaamheid een centraal podium en laten ze spraakmakende modellen als Prim, Eclipse, Evora, Orbit, Serpent, Arcadia en Capsule stralen.

Sneak preview Satelliet Originals op Salone del Mobile

Achter het design van de Satelliet Originals-stand schuilt een doordachte visie, toegelicht door designer Melanie: “Het standontwerp is voortgekomen uit waar Satelliet Originals voor staat: premium quality en de tailor made opties voor personalisatie. Elk design heeft een eigen karakter en dat heb ik meegenomen in dit ontwerp. Door layering, het stapelen van interessante vormen en het gebruik van zachte tinten wordt contrast en spanning gecreëerd. Daar tegenover zorgen de uitgesproken tonen voor een eigen sfeer en karakter. De oranje/roze tinten stralen vertrouwen en warmte uit, de blauwe kleur geeft een gevoel van professionaliteit. Deze mix zorgt ervoor dat de stand uitstraalt wat we willen zeggen: Be an original.”

Internationale ambities Satelliet Originals

De collectie wordt exclusief ontworpen door vooraanstaande Nederlandse designers en biedt een veelzijdig aanbod voor de hospitality sector. Satelliet Originals wil zo veel mogelijk vakgenoten en geïnteresseerden inspireren en kennis laten maken met de meest prominente designs. Milaan biedt alle gelegenheid en voorwaarden om de internationale ambities van Satelliet Originals te realiseren.

Satelliet Originals is tijdens Salone del Mobile (16 t/m 21 april) te vinden op stand: C32, pavilion 7.