Sealskin presenteert spatscherm duka Connect

Sanitairmerk Sealskin gebruikt zijn kennis binnen het bedrijf op het gebied van doucheschermen, hygiëne, kwaliteit en montagegemak om professionele en kwalitatieve spatschermen te maken. Sealskin duka Connect is een een duurzame en stijlvolle serie schermen om in coronatijd verantwoord contact te maken. De schermen zijn vervaardigd uit niet brandbare materialen, als 6 MM veiligheidsglas en aluminium voeten, en verkrijgbaar in vele varianten: voor de balie, voor op kantoor en voor overlegsituaties.
Sealskin presenteert spatscherm duka Connect | Project & Interieur

Nederland verlaat langzaam maar zeker de intelligente lockdown. Op plekken waar mensen samenkomen en samenwerken is een goede bescherming, zeker de aankomende periode, van groot belang. Mark van Hoof, managing director Coram Benelux (moederorganisatie van het merk Sealskin): “In het begin was een geïmproviseerde oplossing nog afdoende. Maar naarmate het langer duurt, komt er meer behoefte aan een professionele, duurzame aanpak, die past bij de kwaliteit van je bedrijf. Deskundigen stellen dat we voorlopig nog niet van het coronavirus af zijn en dat er nieuwe virussen op de loer liggen. Daarom willen wij, met onze jarenlange kennis en kunde, een solide oplossing bieden, die zowel kwalitatief als stijlvol is.”

Schat aan ervaring

Vier criteria waren van belang bij de productie van Sealskin duka Connect: flexibel in gebruik, snelle en eenvoudige installatie, gemakkelijk onderhoud en lage kosten over de totale levensduur. “Sealskin duka wordt ontwikkeld en geproduceerd in de modernste fabriek ter wereld. Daar is een schat aan ervaring in zaken hygiëne, kwaliteit, afwerking en montagegemak. Die expertise wordt nu ingezet voor deze unieke serie”, vertelt Van Hoof.

Buiten de sanitairbranche

Begin mei is Sealskin begonnen met de verkoop van de duka Connect-schermen. “Normaal ligt onze focus op de sanitairbranche. Binnen deze branche leveren we momenteel de Connect-serie al uit. Maar natuurlijk bieden wij ook buiten onze branche graag deze positieve oplossing aan”, aldus Van Hoof.