Satelliet Originals aanwezig op Salone del Mobile

Satelliet Originals maakt haar internationale debuut tijdens de 60ste editie van de Salone del Mobile. Van 6 tot 12 juni 2022 is de Nederlandse meubelspecialist aanwezig op twee locaties in Milaan. Niet alleen op de ‘Salone’, maar ook op de Superdesign Show, in het creatieve district ‘zona Tortona’ midden in het centrum van Milaan is de designers’ collectie te bewonderen. En dat is nog niet alles, want Satelliet Originals is traditiegetrouw begin juni ook aanwezig op Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
Satelliet Originals aanwezig op Salone del Mobile | Project & Interieur

Satelliet Originals is ontstaan vanuit de wens om een uniek aanbod meubelen te creëren. Met de expertise en creativiteit binnen de onderneming is een lijn ontworpen waarbij de kracht in personalisatie zit. Originals wordt exclusief door Nederlandse designers ontworpen en hebben daarom een eigen karakter en signatuur. Door de premiumkwaliteit en tailormade opties bieden Originals een uniek en veelzijdig aanbod voor de hospitality sector. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan het verwezenlijken van een aangename ontmoetingsplek, waarbij gastvrijheid de sleutel is.

Toegevoegde waarde van Satelliet Originals

Dutch design straalt internationale allure uit. En wat is nu een betere plek om dat te bewijzen dan op de Salone del Mobile? Satelliet levert met een unieke collectie, voorzien van een touch of hospitality, een toegevoegde waarde op de internationale meubel- en interieurmarkt. Het doel? Zo veel mogelijk vakgenoten en geïnteresseerden inspireren en kennis laten maken met de meest prominente Originals. Milaan is hét startpunt en draagt bij aan de internationale ambities van de leverancier.