Rust in open kantoren

Met de pay-off ‘The Art of Silence’ vertelt de Poolse producent MuteDesign eigenlijk precies wat ze doet en waar ze goed in is: het brengen van rust in open kantoren met mooie akoestische producten.
Rust in open kantoren | Project & Interieur

Ongewenst geluid in (open) kantoren veroorzaakt veel overlast voor de kantoorwerker. Met grote gevolgen voor output, creativiteit en werkplezier. Met de SPACE (S, M en L) bel- en overlegcellen zet de fabrikant volledig in op de beste akoestische eigenschappen en een zeer korte montagetijd. MuteDesign ontwikkelt en produceert uitsluitend akoestische producten. Voor het hele assortiment geldt dat aan de basis van het ontwerp (akoestische) kwaliteit, esthetiek en functionaliteit staan. Het ontwerp komt tot stand in samenwerking met een akoestisch laboratorium en gevestigde designers. Naast de belcellen 
bestaat het assortiment uit wand- en plafondpanelen in meerdere vormen en uitvoeringen, vrijstaande schermen, staande zuilen, ronde vloerschermen en ‘phone booths’. In oktober is het merk toegevoegd aan het meubelassortiment van Milani Ruimte Inrichters uit Naarden.

www.milani.design / www.mute.design