Openingsdebat GLUE amsterdam op 17 september

De opening van ‘GLUE amsterdam connected by design’ – op donderdagavond 17 september – zal geheel eigentijds en coronaproof plaatsvinden: met een ‘Stedelijk debat’ dat live zal worden gestreamd naar deelnemers. Die kunnen daarbij hun eigen borrel of feestje organiseren. 
Openingsdebat GLUE amsterdam op 17 september | Project & Interieur
Openingsdebat GLUE amsterdam op 17 september | Project & Interieur
Openingsdebat GLUE amsterdam op 17 september | Project & Interieur

De deadline voor inschrijven is inmiddels gepasseerd en op de site van het evenement is te zien dat het een interessante route wordt – met presentaties in onder meer ‘GLU hub’ het Lloyd Hotel, Design Post Amsterdam, de Concept Gallery Amsterdam, WoOL Amsterdam en de Moroso Showroom/Burik & Burik.

GLUE: Driedaagse designroute

GLUE amsterdam connected by design’ is een driedaagse designroute voor Amsterdamse ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galeries, academies, en vindt plaats van 18 tot en met 20 september

Thema

Het debat op 17 september van 18.00 tot 19.30 uur heeft als thema The Designer and The City en wordt georganiseerd in samenwerking met Stedelijk Museum Amsterdam. Door de coronasituatie is een conventioneel openingsfeest geen optie, en in deze nieuwe wereld van 1,5 meter afstand en waarin kwaliteit boven kwantiteit gaat, heeft GLUE een manier gevonden die de stad omarmt; de deelnemers zijn zelf de feestelijke locaties, verspreid over Amsterdam. Het debat wordt exclusief live gestreamd naar de deelnemende locaties, die zo deze avond in de gelegenheid worden gesteld de designroute feestelijk te openen.

glue.amsterdam