Ook Meubelbeurs Brussel alleen digitaal

De Meubelbeurs Brussel houdt dit jaar alleen een digitale beurs en wel van maandag 7 tot en met woensdag 9 december 2020. Dagelijks is er een chatmogelijkheid met zakenrelaties van 9.30 tot 17.00 uur. Het verloop van de Covid 19-pandemie is hier uiteraard de oorzaak van.
Ook Meubelbeurs Brussel alleen digitaal  | Project & Interieur

Meubelbeurs Brussel is niet het enige evenement dat dit jaar kiest voor een virtuele/digitale aanpak. De Dutch Design Week ging de beurs al voor en onder meer de ISH in Duitsland kiest voor een soortgelijke aanpak. Voor een echte ontmoeting is het uitkijken naar volgend jaar, aldus de organisatie, maar de meubelbeurs biedt dit jaar wél naar eigen zeggen een volwaardig alternatief.

Verbindende rol voor Meubelbeurs Brussel

De organisatie heeft zich als doel gesteld om wel de rol te vervullen die zo altijd op zich neemt: meubelfabrikanten en handel samenbrengen. Zo wordt aan exposanten toch de kans gegeven om hun noviteiten voor te stellen, zij het dan dus op een digitale manier. De organisatie ziet wel een voordeel: de meubelhandel hoef zich voor één keer niet te verplaatsen van stand naar stand, maar kan toch de nieuwe collecties bestellen.

Binnenkort kunnen geïnteresseerden zich registreren op de website van het evenement.