Office Service wordt onderdeel van Fair Furniture Group

Algemeen 03-06
Office Service wordt onderdeel van Fair Furniture Group

Facilitair dienstverlener Office Service Nederland is met ingang van 1 juni 2024 onderdeel van de Fair Furniture Group geworden.

Office Service wordt onderdeel van Fair Furniture Group

De vraag naar facilitaire ondersteuning bij de klanten van de merken van Fair Furniture Group: Vepa, Eromesmarko, BUUR, Be by Bèta en De Lockerfabriek, neemt de laatste jaren sterk toe. Dit wordt vooral veroorzaakt door een stijgende omzet en het grote aantal arbeidsintensieve circulaire projecten. Met de integratie van Office Service Nederland groeit het facilitaire serviceteam van de Fair Furniture Group met ruim 35 personen die verdeeld over het land werken.

Frits Muysson, directeur Fair Furniture Group: “Door de integratie verkorten we de lijnen naar onze klanten en verhogen we ons serviceniveau, waardoor we ze snel en vakkundig kunnen helpen.“

Office Service Nederland

Office Service Nederland is sinds de oprichting in 1998 in handen van dezelfde eigenaren en financieel gezond. Simon Piest, directeur Office Service Nederland: “We hebben de afgelopen jaren een sterk team opgebouwd en onze medewerkers vormen een hechte groep. Door onderdeel van de Fair Furniture Group te worden gaan we samen duurzaam de toekomst in.”