Nieuw van Velux: virtueel Daglicht Advies Centrum

Voortaan kan iedereen vanaf kantoor of huis de nieuwste producten van Velux bekijken in het virtuele Daglicht Advies Centrum. Deze digitale omgeving biedt op een gebruiksvriendelijke manier en op ieder moment van de dag de mogelijkheid alle daglichtoplossingen van Velux ervaren, aldus de fabrikant.
Nieuw van Velux: virtueel Daglicht Advies Centrum | Project & Interieur
Nieuw van Velux: virtueel Daglicht Advies Centrum | Project & Interieur
Nieuw van Velux: virtueel Daglicht Advies Centrum | Project & Interieur

Naast de bekende dakramen levert Velux ook dakkapellen, lichtkoepels, lichtstraten, oplossingen voor dakramen in zonnepaneeldaken en bijpassende accessoires die zorgen voor een gezonde leefomgeving met veel daglicht en frisse lucht. Deze producten zijn al jaren te bekijken in de showroom van Velux Nederland in De Meern, maar vanaf nu dus ook digitaal te ontdekken.

Als een VR-experience

De virtuele showroom heeft veel weg van een VR-omgeving. Een bezoeker ‘loopt’ vanachter de computer door de hele showroom. Een ideale manier om online, samen met eindconsumenten of opdrachtgever, alle daglichtoplossingen te bekijken en vergelijken, aldus Velux. Zo is het nog eenvoudiger om te adviseren welk product het beste past bij hun wensen en behoeften. Een daglichtadviseur kan hierbij telefonische begeleiding bieden.

Intelligent en duurzaam

Naast de nieuwste daglichtoplossingen zijn in de virtuele showroom ook alle Velux-oplossingen te vinden die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat zoals warmtewerende buitenzonweringen die oververhitting van een woning tegengaan, verduisterende rolluiken en raamdecoratie voor een goede nachtrust en intelligente bedieningssystemen voor automatische natuurlijke ventilatie en energie-efficiënte koeling.

Afspraak maken voor bezoek Daglicht Advies Centrum

Het Velux Daglicht Advies Centrum kan op afspraak ook fysiek worden bezocht. Een daglichtadviseur van de fabrikant voorziet vrijblijvend van passend advies, op basis van wensen en budget. Architecten, aannemers en projectontwikkelaars kunnen ook samen met hun opdrachtgever een bezoek brengen aan het centrum.

Doorloop de virtuele showroom hier of bekijk de mogelijkheden voor het maken van een afspraak op: https://www.velux.nl/showroom