Nieuw magazine DC One van Dijksman Communicatie

PR/communicatiebureau Dijksman Communicatie lanceerde eerder deze week een magazine met de titel DC One. DC Magazine is een 'on-ground inflight magazine' met aandacht voor mode, kunst, living, design en reizen. Het magazine verschijnt twee keer per jaar, heeft een omvang van 144 pagina's en is te koop in de winkel en online.
Nieuw magazine DC One van Dijksman Communicatie | Project & Interieur
Nieuw magazine DC One van Dijksman Communicatie | Project & Interieur

Het concept is ontwikkeld door art director Ingeborg Berghuijs en de interviews zijn van de hand van copywriter Erik Paul Jager. De eerste editie, getiteld DC One, werd op 12 april feestelijk onthuld op het hoofdkantoor van modeontwerper en kunstenaar Mart Visser.

Inspiratie voor DC One

Hoofdredacteur Karin Dijksman: “Ik houd erg van print en verzamel al jaren mooie magazines met fantastische producties. De content en inspiratie voor DC Magazine komen uit ons netwerk. We bieden kwalitatieve reportages, mooie interviews, fijne adressen en niet te missen exposities. Tipje van de sluier? Mart Visser, Preta Wolzak, Georgia May Jagger, Jerry Hall, Kelly Wearstler, Julie Joaris geven acte de présence in onze eerste editie.”

Sinds 12 april is het magazine te bestellen via: www.dc-amsterdam.nl

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.