Nieuw interieurlabel: HOT Home of Treasures

Met de introductie van het eigen label HOT Home of Treasures zet Campo Interieur & Advies een nieuwe stap in het streven naar meer duurzaamheid in het interieur. Jhon Campo – oprichter en directeur van het in Dieren gevestigde bedrijf – introduceert HOT Home of Treasures officieel tijdens de designroute GLUE in Amsterdam, die van 18 tot en met 20 september 2020 plaatsvindt.
Nieuw interieurlabel: HOT Home of Treasures | Project & Interieur
Nieuw interieurlabel: HOT Home of Treasures | Project & Interieur
Nieuw interieurlabel: HOT Home of Treasures | Project & Interieur
Nieuw interieurlabel: HOT Home of Treasures | Project & Interieur

Jhon Campo is gespecialiseerd in vloerkleden van topmerken als Louis De Poortere, Kuatro Carpets en Ora Pronobis. “Daarnaast zijn we exclusief importeur van duurzame, natuurlijke producten. Van de spullen van die fabrikanten maak ik zelf weer producten, die we onder de naam HOT Home of Treasures op de markt.”

Duurzame producten van HOT Home of Treasures

Vanuit Dieren bezoekt Campo architecten, interieurarchitecten, projectinrichters en woonwinkels. Met het nieuwe merk wil hij die doelgroep ook weer bedienen. “We maken van duurzame grondstoffen en basismaterialen prachtige producten. Denk daarbij aan lampenkappen, akoestische oplossingen en wandkleden, maar ook aan een modulair wandsysteem.” De merken waar Campo Interieur & Advies exclusief verdeler/importeur van is, zijn Piñatex (textiel gemaakt van afval van ananasbladvezels), Barktex (textiel gemaakt van boomschors), OceanSafe (biologisch afbreekbare textielvezels met cradle-to-cradle Gold certificaat ) en Organoids (behang, decoratieve panelen en meubelpanelen gemaakt van organische materialen, zoals Oostenrijks weidegras, lavendel en roos).

Ook voor mode en kunst

“We kunnen hier zoveel verschillende soorten producten van maken, het zou ook geschikt zijn voor de mode-industrie”, vertelt Campo. “We willen ons met ons bedrijf echt richten op duurzame, ecologische producten. We zoeken ook de samenwerking met productontwikkelaars, maar ook met bijvoorbeeld kunstenaars. Want met deze producten is echt heel veel moois te maken. En dat wil ik graag laten zien, ten eerste op GLUE Amsterdam.” Speciaal voor deze designroute heeft Campo de samenwerking gezocht met ontwerpers Irene van Ophoven en Heidi Long en kunstenaar Pascalle Hanegraaf. Alle drie maken ze voor HOT Home of Treasures een uniek ontwerp.