Nieuw design en verbeterde functionaliteit

#interieurbouw 27-02-2023
Nieuw design en verbeterde functionaliteit

Door verbeterde technologie en know-how, veranderde wensen van de consument en de voortdurende ontwikkeling van trends, vernieuwt Geberit de iCon serie, zowel qua functionaliteit als design. 
Nieuw design en verbeterde functionaliteit
Ook is de serie gecompleteerd met nieuwe producten. Geberit iCon is uitgebreid met nieuwe wastafeldesigns, nieuwe meubelelementen in nieuwe kleuren en een nieuw wandcloset en wandbidet. Naast het vergroten van de modulariteit en de individuele keuzevrijheid is er ook speciale aandacht besteed aan de functionaliteit. Zo kan de consument meer opbergruimte verwachten en de monteur meer installatiegemak. Karakteristiek voor de badkamerserie iCon is het omvangrijke keramiek- en meubelprogramma.
Er kan eindeloos gespeeld worden met de samenstelling van de uiteenlopende iCon badkamermeubels, zoals wastafelonderkasten in verschillende vormen en maten, zijkasten, open schappen en (metalen) planchetten. De meubels zijn verkrijgbaar in de oppervlakken wit hoogglans, wit mat en lava mat. Nieuw is zandgrijs hoogglans, noten Hickory en eiken. Naast chroom zijn de grepen nu ook in wit mat, zandgrijs mat en lava mat te verkrijgen.