Murano: ‘Betaalbaar, trendy én comfortabel’

De tapijtcollectie Murano kenmerkt zich door zijn hedendaagse betonlook-dessin. Het soft gemarmerde effect maakt deze vloer industrieel, stoer en gelijktijdig modern en minimalistisch, aldus leverancier Interfloor.
Murano: ‘Betaalbaar, trendy én comfortabel’ | Project & Interieur
Murano: ‘Betaalbaar, trendy én comfortabel’ | Project & Interieur

Murano is vervaardigd van 100 procent Soft@Home polyamide 6.0, zachte garens die voor behaaglijk woongenot moeten zorgen en een luxe en comfortabele uitstraling creëren. Zijn uitstraling met een gemêleerd betonachtig dessin creëert volgens Interfloor een rustige minimalistische basis voor uiteenlopende interieurstijlen. Een elegante interpretatie van beton, echter aangenaam warm, zacht onder de voeten, geluidabsorberend en akoestiekverhogend.

Vergevingsgezindheid

Bijkomend voordeel van de bedrukking met gemêleerd dessin is zijn vergevingsgezindheid bij alledaags vuil en stof. Niet ieder pluisje is waarneembaar, een zachtzinnige vloer voor normaal woongebruik als woonkamer, kinder- en slaapkamer. Gebruik op trappen is mogelijk mits gebruik wordt gemaakt van ondertapijt.

Murano beschikbaar in twaalf kleuren

De hoogwaardig garens Imprel Finesse 6.0-garens moeten vergelijkbare prestaties als PA 6.6-garen bieden. Murano is onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende kleurechtheid, vuil en vlekbestenigheid. De Imprel PA 6.0-garens kunnen volledig worden gerecycled waarmee ook dit tapijt zijn ecologische voetafdruk beperkt. De vloer is beschikbaar in twaalf kleurstellingen, waaronder mediterraan terra en okergeel, om een opvallende look te creëren of kies een van de vele bescheiden naturel tinten.