Meubelbeurs Brussel vindt dit jaar plaats

Ondanks de coronacrisis gaat de Meubelbeurs Brussel vooralsnog door en wel van 8 tot en met 11 november 2020. De organisatie geeft aan dat de interesse van exposanten ondanks de moeilijke omstandigheden groot blijft, zowel van bestaande als van nieuwe deelnemers.
Meubelbeurs Brussel vindt dit jaar plaats | Project & Interieur
Meubelbeurs Brussel vindt dit jaar plaats | Project & Interieur

Organisator Brussels Expo heeft een primeur te vermelden. Ceo Denis Delforge: “Wij hebben besloten om al onze ruimten uit te rusten met een UV-C-zuiveringsinstallatie die ziektekiemen kan doden. Deze nieuwe technologie wordt ook gebruikt om ziekenhuiskamers en operatiekwartieren te ontsmetten. Met die beslissing gaan we een verbintenis van formaat aan: zorgen voor optimale gezondheidsomstandigheden voor alle bezoekers.” Deze voorzorgsmaatregel versterkt de maatregelen die verplicht zijn voor de sector (het gebruik van mondmaskers, ontsmettingsgel, de beperking en organisatie van bezoekersstromen enzovoort).

Meubelbeurs Brussel eerste grote Europese meubelbeurs

Het evenement wordt de eerste grote Europese meubelbeurs na de lockdown. Dat moet het voor iedereen een speciale editie maken. Na maanden digitaal contact wordt het uitkijken om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten, aldus de organisatie. Gelukkig heeft een b2b-beurs een dusdanig karakter dat de afstandsregels makkelijk gerespecteerd kunnen worden.