Maatwerk in staal van Iduna

branded 27-11-2020
Maatwerk in staal van Iduna

Iduna biedt interieurarchitecten en opdrachtgevers functionele oplossingen. De collectie bestaat onder andere uit vergadertafels, hoge tafels, zit/sta-bureaus en workstations, kasten en opbergsystemen. Oplossingen variëren van een standaard assortiment dat flexibel is dankzij vele opties en uitvoeringen, tot de creatie van ‘specials’ en project gerelateerd maatwerk.
Maatwerk in staal van Iduna

Iduna biedt talloze mogelijkheden voor afwerking en uitvoering; hierdoor wordt een basisproduct een perfect passend onderdeel van het interieur. Iduna’s staalvirtuozen bieden de meeste producten aan in blank of gepoedercoat staal, met keuze uit ruim veertig kleuren. Naar wens kan het staal ook in een andere kleur gespoten worden. Iduna streeft naar geïntegreerde oplossingen, met de ruimte en het welzijn van gebruikers als uitgangspunt. Iduna’s meubilair is een aanvulling op de architectuur. Een grondige studie van een project leidt tot oplossingen die in sommige gevallen letterlijk maatwerk zijn. Kortom, Iduna is dé partner voor specials en project gerelateerd maatwerk in staal.

Maatwerk in staal van Iduna

Project Iduna: gemeentehuis Sint Michielsgestel

Bibliotheken laten functioneren zoals ze bedoeld zijn, door documenten goed zichtbaar en bereikbaar te maken. Dat is de relevantie van het Bíbli-CA kastensysteem van Iduna. In dit project zijn de metalen kasten speciaal op maat gemaakt voor de Super Special, een flexibel object dat centraal staat in het interieurontwerp van dit multifunctionele gemeentehuis.

Maatwerk in staal van Iduna

Kennis van techniek en toepassing

Iduna is een merk dat door de talloze technische mogelijkheden om persoonlijke toelichting vraagt. De projecten waarin Iduna toegepast wordt vragen vaak om maatwerk, zoals bij opbergsystemen voor bibliotheken of werkeilanden en teamtafels in kantoren en onderwijsprojecten. Dankzij de jarenlange samenwerking met Iduna heeft SV veel kennis over de technische mogelijkheden en toepassing in professionele interieurs.
Meer weten over Iduna’s maatwerk in staal? Leverancier SV heet iedereen van harte welkom. Bel 010-211 2050 voor een afspraak in de showroom of plan een online-kennismaking.

Maatwerk in staal van Iduna

Over SV

 


SV biedt authentieke projectmeubelcollecties en services voor steeds veranderende interieurvraagstukken. Sinds de oprichting in 1978 weet het bedrijf: een interieur dat wérkt, gaat verder dan een verzameling meubelen. Het is vooral authentiek en intelligent vormgegeven. Bovendien is het flexibel, altijd berekend op veranderingen. Dit vraagt om een andere manier van kijken, denken, ontwerpen, produceren en inrichten. Door samen te werken met architecten, opdrachtgevers, consultants én zorgvuldig geselecteerde Europese fabrikanten krijgt SV dit voor elkaar. Het uiteindelijke doel is een bijdrage aan professionele en publieke ruimtes die inspireren, boeien en verbinden – en die het beste uit mensen halen, iedere dag opnieuw.

Over Iduna

Het Portugese Iduna ontwerpt en produceert meubels voor kantoren, bibliotheken en openbare ruimtes. Sinds de oprichting in 1994 heeft dit bedrijf een diepgewortelde designcultuur en intensieve samenwerking met architecten.