Kusch+Co introduceert multifunctionele tafelserie

De nieuwe tafelserie Creva desk van Kusch+Co moet aan een veelvoud van inrichtingswensen voldoen. Van grootschalige conferentie-opstellingen tot compacte varianten, waaronder een high table, bestemd voor informele gesprekken. Deze serie is ontworpen door designteam kaschkasch, en vertaalt de esthetische charme van huismeubilair – veel gezelligheid en emoties – naar werkomgevingen.
Kusch Co introduceert multifunctionele tafelserie | Project & Interieur

Tijdens de ontwikkeling heeft Kusch+Co veel aandacht besteed aan andere functionele aspecten, waaronder een efficiënte reiniging en ontsmetting, hygiënische oppervlakken, brandpreventie net zoals ecologische duurzaamheid. Door een veelvoud van materialen en vooral door zijn tijdloze, minimalistische vormgeving is deze tafelserie ideaal inzetbaar in conferentiezalen, informele mee- tingpoints, seminarruimtes, grote landschapskantoren, gastronomie en foyers.

Hoogste niveau volgens Kusch+Co

Afhankelijk van het interieur moet projectmeubilair naast een uitstekende designkwaliteit en flexibiliteit véél meer bieden en aan speciale vereisten voldoen. “Daartoe horen ook strenge hygiëne- en brandpre- ventievoorschriften die architecten en interieurinrichters voor bijzondere uitdagingen stellen,” aldus Tommy Rube, customer service en marketingdirecteur bij Kusch+Co, dat eerder dit jaar zijn nieuwe huisstijl introduceerde. Ook op het gebied van duurzaamheid biedt deze tafelserie het hoogste niveau, aldus de fabrikant. Een milieuproductverklaring is voor iedere tafelvariant beschikbaar, die onder andere bevestigt dat “al het hout afkomstig is uit een wettelijk en duurzaam bosbeheer”, en dat tot 99 procent van de tafelserie recycleerbaar is.

Nieuwe inrichtingscultuur – speciale designkernmerken

Creva desk is een buitengewone tafelserie die de esthetische uitstraling van huismeubilair naar werkomgevingen vertaalt. Ronde vormen, harmonieuze proporties en hoeken kenmerken dit strakke design, afgerond door de warme materialiteit van het natuurlijke materiaal hout. De constructieve finesses bieden een hoog niveau aan comfort. Door de randloze dragende constructie en de grote oversteek van het tafelblad biedt deze tafelserie veel ruimte. De stalen verbindingsstuk- ken met aluminium dragers net zoals de stalen verstevigingsbalken zorgen voor de beste stabiliteit. De centrale voeg in het tafelblad dient voor de installatie van vrij beweeglijke elektrificatiemodules, tussenpanelen en presenteerbladen. Of individuele werkplekken, workbenches, conferentie-opstellingen of High Tables – met het royaal scala aan in- richtingsmogelijkheden die Creva desk biedt, vindt de gebruiker steeds de optimale oplossing.

Centrale voeg

De serienaam Creva verwijst het naar het Engelse woord ‘crevasse’, wat dalgletsjer betekent. De crevasse, met ander woorden de centrale voeg in het tafelblad, dient zowel als design- als constructie-element. De Creva desk-tafelserie maakt deel uit van de uitgebreide Creva-productfamilie. Ook Creva soft en Creva stool behoren hiertoe. In de toekomst wil Kusch+Co deze productfamilie nog verder uitbreiden.