Kranenfabrikant rvb introduceert de Joe-collectie

De nieuwe Joe-collectie van de Belgische kranenfabrikant rvb is geïnspireerd op stedelijke en industriële rondingen en de minimalistische vorm van pijpen. Joe is het resultaat van een tweede samenwerking met de designers van Co.Studio.

Kranenfabrikant rvb introduceert de Joe-collectie | Project & Interieur

De collectie kan het best omschreven worden als een designelement dat met alle zintuigen speelt en je verrast met een ongewone sensatie bij het regelen van de waterstroom. De kraan is ontworpen als een doorlopende buis met een geïntegreerd handvat, gedefinieerd door zijn asymmetrische vorm.

Gebruiksgemak Joe

De vorm daagde, rvb en Co.Studio, uit om na te denken over de continue waterstroom. Joe verrast de gebruiker met een nieuw soort waterbeheersing. Het progressieve systeem, de gelijktijdige groei van stroming en warmte, biedt aanpassing in één continue beweging. Functionaliteit en gebruiksgemak staan voorop.

De kraan is gemaakt van messing, een materiaal dat 100 procent en oneindig recyclebaar is. De Joe-kranen zijn voorzien van doorstroombegrenzers en zijn speciaal ontworpen om minder water te verbruiken zonder aan comfort in te boeten. De Joe-kraan is onlangs bekroond met een ISH Design Plus-award.