KFF & Kula by Brynids Akoestiek tijdens Design District

Advertorial 14-05
KFF & Kula by Brynids Akoestiek tijdens Design District

In samenwerking met BNS Crisp (Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten) en BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten) heeft Huijser Meubel Agenturen tijdens Design District 2024, niet alleen een showroom op de tweede etage van de Van Nelle fabriek open, maar is alles rondom de showroom als één grote stand ingericht.

KFF & Kula by Brynids Akoestiek tijdens Design District

Een bezoekje waard om kennis te maken de laatste collectie update van KFF en KULA Akoestiek. Monica Armani, productdesigner van oa KFF, en Bryndís Bolladóttir, ontwerpster en eigenaresse van KULA Akoestiek zullen deze dagen aanspreekbaar zijn in en rondom de showroom.

KFF & Kula by Brynids Akoestiek tijdens Design District

Op de woensdag en donderdag zal in samenwerking met BNS Crisp en BNI een inspirerende lezing worden verzorgt over akoestiek, trends, duurzaamheid en interieur.

KFF & Kula by Brynids Akoestiek tijdens Design District

Tijdens Design District zullen de meest nieuwe modellen van KFF getoond worden, zoals:

  • GAIA DIVANO

Het nieuwste lid van de GAIA-familie, de GAIA DIVANO, ontworpen door Monica Armani, tart elke categorisering. Dit eiland van gezelligheid met zijn optionele en variabele voetenbank brengt een compleet nieuw lounge- en lifestylegevoel in je huis of in een verfijnd pand. GAIA DIVANO is overal waar je een gezellige oase nodig hebt.

  • ICON

De ICON, ontworpen door Daniel Stegen, is een stoel met een minimalistische designtaal die desondanks ongelooflijk zitcomfort biedt dankzij de stoffering en de strelende rugleuning. De geraffineerde esthetiek en het typische KFF-comfort maken van de ICON een icoon dat zich net zo goed thuis voelt in een industriële loft als in een stijlvol pand.

  • KULA by Bryndis

Bryndís omarmt duurzaamheid in haar ontwerpcreaties en in haar levensstijl, omdat ze een groener ‘huis’ wil bouwen voor de toekomstige generaties, en hen wil inspireren in hun denken, maken en leven.

De akoestische architectonische elementen zijn een symbiose tussen kunst en de praktische oplossingen van akoestiek en warmte. In de hedendaagse bouw van woningen met grote vide’s en veel gietvloeren laat de akoestiek vaak te wensen over. Met de Kula kunstobjecten aan de wand of plafond vangen we twee vliegen in een klap. Akoestische oplossingen en een artistieke wandbekleding.

De elementen zijn opgebouwd uit wol. Wol is een natuurlijke en herbruikbare materiaal, geproduceerd door de groei van schapen die worden gevoed door een eenvoudige mix van zonneschijn, water, gras en frisse lucht, vrij van microplastics. Wol is dus anders van petvilt of andere synthetische stoffen. 100 procent biologische afbreekbaar en draagt dus niet bij aan de microplastic verontreiniging in onze oceanen of op het land.