Informatieve middag voor Orgatec - Tokyo

In samenwerking met Koelnmesse Duitsland organiseert Koelnmesse Nederland op vrijdag 22 Oktober vanaf 13.00 uur een informatiemiddag over de nieuwe beurs Orgatec - Tokyo en over de komende Orgatec 2022 in Keulen. De locatie van deze informatiemiddag is het kantoor van Koelnmesse Nederland in IJsselstein.
Informatieve middag voor Orgatec - Tokyo | Project & Interieur

Orgatec – Tokyo is de eerste speciale vakbeurs voor home-office en kantoorindustrie in Japan. Het event is gebaseerd op de Orgatec in Keulen. Deze eerste beurs zal plaatsvinden van 26 – 28 April 2022 in Tokyo, Japan in het Tokyio Big Sight complex. Orgatec – Tokyo is een samenwerking tussen Koelnmesse en Japan Office Institutional Furniture Association (JOIFA). Met deze samenwerking de betrokken partijen ernaar een informatie- en communicatieplatform te zijn voor de industrie in de Azië-Pacific-markt. Er is een grote vraag naar hoogwaardige beurzen voor de kantoorindustrie in de regio Azië-Pacific. Deze regio is de wereldwijd de grootste voor kantoormeubelen. Voor de pandemie was dit goed voor 36 procent van de markt. Nu ondergaat deze markt een verandering: van traditioneel naar veelzijdig.  Door de grote veranderingen passen de huidige bedrijven hun kantooropstellingen aan naar veelzijdige toepassingen zoals meer flexibele co-arbeidsplaatsen en meer thuis-kantoor oplossingen.

‘Orgatec – Tokyo biedt kansen’

Japan is eveneens getroffen door de Covid-pandemie, maar de markt trekt langzaam weer aan. De verwachting is dat in april 2022 er minder of geen restricties zullen zijn. Uitbreiding van multinationale bedrijven in de regio versterkt de vraag naar kantoormeubilair.
Er is meer aandacht voor: duurzame productieprocessen, informele kantoorruimtes en slimme werkplekken. Dit biedt voordelen voor toetreding en groei, aldus Koelnmesse Nederland. Deze organisatie nodig iedereen uit om meer te weten te komen over deze uitermate interessante tijdens de informatiemiddag.

Het programma voor vrijdag 22 oktober is
13.00 – 13.30 Ontvangst met Japanse Sushi lunch
13.30 – 14.00 Introductie Orgatec Tokyo – Aylin Ojeda Garcia – Global Brand Manager Koelnmesse
14.00 – 14.15 De markt in Japan
14.15 – 14.30 Pauze
14.30 – 15.00 Deelname mogelijkheden door Dick Spierenburg
15.00 – 15.15 Do’s en don’ts op de Japanse markt.
15.15 – 15.30 Reisadvies Japan
15.30 – 15.45 Vooruit blik op Orgatec 2022 – Thomas Postert – director of Orgatec
15.45 Vragen en afsluitende borrel

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: [email protected] met vermelding van naam, bedrijfsnaam, en mobiele nummer. Koelnmesse Nederland stuurt dan een bevestiging en de routebeschrijving naar het kantoor in IJsselstein.