InCoDa 2020 verplaatst naar 31 januari 2021

De komende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa), die gepland stond op 13, 14 en 15 september 2020 in Evenementenhal Gorinchem, wordt verplaatst naar 31 januari, 1 en 2 februari 2021. De coronamaatregelen die de Nederlandse overheid momenteel oplegt met betrekking tot vergunningsplichtige evenementen houdt in dat deze tot 1 september niet door mogen gaan.
InCoDa 2020 verplaatst naar 31 januari 2021 | Project & Interieur

“Ondanks dat Interieur Collectie Dagen niet in deze periode plaatsvindt, hebben we in de afgelopen periode nauw contact gehad met onze exposanten en bezoekers”, zegt Mascha de Bruin, head of Event Interior & Retail. “Uit deze gesprekken kwam naar voren dat er draagvlak is vanuit een overgroot deel van de exposanten om hun nieuwe collecties te tonen begin 2021, na de grote internationale beurzen. Ook bezoekers gaven aan dat dit een goed alternatief is. Op deze manier kunnen de exposanten zich perfect voorbereiden op het vakevent en kunnen er veel nieuwe collecties gepresenteerd worden.”

Events coronaproof

Momenteel is beursorganisator Easyfairs bezig met een plan om haar events vanaf september coronaproof te maken. “Wij gaan ervan uit dat de anderhalvemetersamenleving voorlopig de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop wij beurzen en events vormgeven. Het uitgangspunt is dat onze events veilig zijn, en dat iedereen zich veilig voelt. We zijn daarom bezig om verschillende protocollen te maken om onze beurzen op een verantwoorde manier door te laten gaan. Wij voelen ons hierin gesteund door CLC-Vecta, de branchevereniging op het gebied van live-communicatie waaronder beurzen en congressen. Binnenkort gaan wij meer bekend maken over onze plannen om ook Interieur Collectie Dagen coronaproof te maken. We houden iedereen uiteraard in aanloop naar het event regelmatig op de hoogte. Voor het laatste nieuws verwijs ik iedereen naar de nieuwspagina op onze website”, aldus de Bruin.

Openingstijden ongewijzigd

De openingstijden voor InCoDa blijven ongewijzigd. Dat betekent dat de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering op zondag 31 januari te bezoeken is van 12.00 tot 18.00 uur, op maandag 1 februari van 10.00 tot 21.00 uur en op dinsdag 2 februari van 10.00 tot 18.00 uur.