InBetween: tussenscherm voor in de hospitalitysector

Ondernemers en leveranciers uit de hospitalitysector zijn zich hoopvol aan het voorbereiden op het aflopende tijdperk van het coronavirus, zo blijkt uit verschillende initiatieven die de kop op steken. Satelliet Meubelen is een van die initiatiefnemers.
InBetween: tussenscherm voor in de hospitalitysector | Project & Interieur
InBetween: tussenscherm voor in de hospitalitysector | Project & Interieur
InBetween: tussenscherm voor in de hospitalitysector | Project & Interieur

Deze specialist in horeca-en projectmeubilair ziet van dichtbij hoe moeilijk de sector het heeft en ervaart hier zelf ook de nodige gevolgen van. De focus ligt echter op de toekomst en het helpen van relaties om weer snel en veilig op te kunnen starten. Er komt namelijk een tijd dat alle deuren weer voorzichtig open mogen, en dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. De grootste uitdaging is het minimaliseren van de kans op besmetting tegenover het maximaal benutten van het aantal zitplaatsen. Met dit in het vizier en vanuit de gedachte ‘safer together’ is door Satelliet de afgelopen tijd druk gewerkt aan hun nieuwste productcategorie: InBetween by Satelliet.

InBetween gericht op ‘safer together’

InBetween by Satelliet is een productlijn die gericht is op ‘safer together’. De eerste producten zijn tussenschermen in diverse uitvoeringen die zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast. De InBetween kan overal tussen tafels worden opgesteld en geeft gasten en medewerkers zo een veiliger en geborgen gevoel. Het is juist dit gevoel wat volgens Satelliet de aanvullende betekenis van een gastvrije inrichting is geworden.
Het begon met de eerste variant: de InBetween Indoor Column. Dit is een verplaatsbare scheidingswand van gerecycled karton en recyclebaar kunststof. Een tussenscherm dat niet de anderhalve meter aanduidt, maar zorgt voor afscherming. Deze variant is naast lichtgewicht ook makkelijk toepasbaar in iedere setting, eenvoudig in elkaar te zetten en flexibel op te stellen door de meegeleverde kolom en tafelstandaard.
De Inbetween Indoor Columns kunnen vanaf nu worden besteld in de webshop van Satelliet Meubelen en zijn leverbaar vanaf 4 mei. Schaft een klant in de toekomst meubilair aan bij Satelliet Meubelen? Dan krijgt die het volledige aankoopbedrag van de InBetweens retour.

Positieve geluiden

Aan de andere varianten, zoals een outdoorpaneel, wordt momenteel nog hard gewerkt, maar ook deze staan volgens Satelliet in korte tijd klaar voor bestelling. De eerste geluiden vanuit de horeca zijn positief en geven het vertrouwen dat we deze crisis gezamenlijk door gaan komen.