Humanscale staat stil bij de Dag van de Aarde

Vandaag is het de Dag van de Aarde en Humanscale staat daarbij stil. Het bedrijf denkt na over de impact die we met z’n allen hebben op onze planeet en hoe we het gezamenlijk beter kunnen doen.
Humanscale staat stil bij de Dag van de Aarde | Project & Interieur

Humanscale focust zich niet alleen op het minimaliseren van de negatieve gevolgen voor het milieu, maar juist op het leveren van een significante positieve bijdrage. De missie is om een netto positieve impact op de aarde te hebben. Ter gelegenheid van de Dag van de Aarde heeft het bedrijf een lijst van initiatieven samengesteld waarmee we gezamenlijk een positieve impact kunnen bereiken. Deze suggesties zijn gerelateerd aan onder andere afval, voeding, energie, technologie etcetera.

Educatieve trainingen van Humanscale

Daarnaast biedt het bedrijf educatieve trainingen met als focus het gebruik van gezonde en duurzame materialen in de gebouwde omgeving. Omdat we collectief meer tijd binnenshuis doorbrengen en omringd worden door gefabriceerde producten, is het belangrijk om te begrijpen hoe de materialen die we gebruiken direct en indirect van invloed zijn op onze gezondheid en het milieu. Deelnemers aan de training zullen worden voorzien van handvatten en tools om ze in het vervolg te helpen navigeren door dit complexe, steeds veranderend terrein kan lijken.
Bob King, ceo van Humanscale: “Wij kunnen veel van de natuur leren. Net als een boom die zijn omgeving ten goede komt, geloof ik sterk dat wij allemaal ons steentje kunnen bijdragen om het voortbestaan van onze planeet te waarborgen. Elke organisatie moet zelfvoorzienend zijn en een positieve bijdrage aan de natuur leveren.”