Houten modules voor creatieve werkomgevingen

De werkomgeving heeft een grote invloed op ons denken en onze creativiteit. Het bevordert ook de samenwerking tussen teams. Met de CUBIX.A houten modules van onbehandeld maritiem multiplex kun je steeds nieuwe ruimtescenario's creëren zodat er nieuwe ideeën kunnen ontstaan.

Houten modules voor creatieve werkomgevingen | Project & Interieur

De boxen, in modulegroottes van XS tot XL, kunnen zonder gereedschap worden gecombineerd en eenvoudig worden aangepast aan de respectievelijke behoeften en veranderende werksituaties. Opgaande zitrijen of platformlandschappen voor lezingen of presentaties kunnen op dezelfde manier worden gecreëerd als met klemmodules. De modules kunnen snel worden verplaatst en herschikt met behulp van wielen.

Modules met mobiele presentatiewand

Als CUBIX.A wordt gebruikt als bank of sokkel, zorgen bijpassende gestoffeerde elementen voor optimaal zitcomfort. Een extra verkrijgbaar whiteboardpaneel maakt van de houten module een mobiele presentatiewand. De open elementen bieden ook veel opbergruimte voor documenten, tassen of decoratieve voorwerpen. Er zijn geen grenzen aan flexibiliteit en verbeelding.

CUBIX.A boxen zijn geschikt voor de volgende toepassingsgebieden:

- Communicatiegebieden: Als banken, platforms of stands
- Vergaderzones: als zitplaatsen en tafels
- Wendbare projectzones: Als stoelen met wielen of flexibele werktafels
- Werkplaatsen en workshopruimten: als grote, converteerbare tafels of voor opslag
- Bistro's en entreegebieden: Als balies, zitlandschappen of ruimteverdelers
- Thuiskantoor: als flexibel bureau en rekkensysteem