H.I.P. 2021 van start: het interieur als verlengde van de stad

De inzending voor Herengracht Industrie Prijs (H.I.P.) 2021 is geopend. Architecten en interieurarchitecten worden uitgenodigd hun meest bijzondere interieurprojecten in te schrijven. Het thema van deze editie is ‘Het interieur als verlengde van de stad.’
H.I.P. 2021 van start: het interieur als verlengde van de stad | Project & Interieur

De Herengracht Industrie Prijs wordt begin 2021 voor de vierde keer uitgereikt. H.I.P. 2021 is de tweejaarlijkse prijs die de industrie uitreikt aan een architect of interieurarchitect, waarmee zij aandacht vragen voor én steun geven aan hoogwaardige interieurprojecten. Deze editie van de Herengracht Industrie Prijs staat in het teken van het interieur als verlengde van de stad.

De jury van H.I.P. 2021

Het interieurproject dient tussen april 2018 en september 2020 in Nederland gerealiseerd te zijn. De jury, bestaande uit Fokke Moerel (voorzitter), Louise Schouwenberg, Joyce Verstijnen, Victor Knaap en Daria Scagliola beoordeelt de projecten aan de hand van het thema: het interieur als verlengde van de stad. Met als kernvragen: Op welke manier staat het interieur in verbinding met de veeleisende én inspirerende diversiteit van de stad? En: Hoe draagt het interieur bij aan bedachte en onverwachte ontmoetingen en hoe stimuleert het sociale duurzaamheid?

Inzenden tot 1 oktober

Architecten, interieurarchitecten en ontwerpers kunnen tot 1 oktober 2020 hun projecten inzenden. De winnaar wordt donderdag 4 februari 2021 tijdens een feestelijke uitreiking bekend gemaakt. De bekroning op het werk van creatief en kwalitatief architectentalent.

Interieurprojecten inzenden voor de H.I.P. 2021 kan via herengrachtindustrieprijs.nl