Grønn biedt oplossingen voor een groene leefomgeving

Omdat het met name in steden aan ruimte voor groen ontbreekt, is er behoefte aan creatieve oplossingen  – zoals groene roomdividers, plantenwanden, werkplekafscheidingen en verticale tuinen. Grønn ontwikkelt, ontwerpt en produceert dergelijke groene oplossingen.
Grønn biedt oplossingen voor een groene leefomgeving | Project & Interieur
Grønn biedt oplossingen voor een groene leefomgeving | Project & Interieur

De voordelen van groene oplossingen in het interieur zijn legio, meldt het bedrijf uit Uden. Ze zorgen voor meer zuurstof in de ruimte, waardoor de concentratie verbetert. Ze dragen bij aan een prettige omgevingstemperatuur, aan een aangename luchtvochtigheid en ze zijn geluidsabsorberend en isolerend. En, niet onbelangrijk, een groene oase heeft een positief effect op het gemoed van de mensen die er wonen of werken.

Natuur als inspiratie

Maar hoe wordt groen naar het interieur gebracht? Grønn gebruikt de natuur als inspiratie voor de producten van het bedrijf, die ruimte bieden voor overdaad aan planten. “De kracht van de natuur staat ook voor de kracht van eenvoud. Die vind je terug in onze duurzame producten, die stijlvol, decoratief en gebruiksvriendelijk zijn.”

Duurzaamheid centraal bij Grønn

Grønn biedt een aantal standaardoplossingen, zoals een roomdivider en werkplekafscheiding in verschillende maten en uitvoeringen. Daarnaast maakt het bedrijf onder meer verticale plantenwanden op maat. Duurzaamheid staat daarbij centraal. De producten zijn zonder uitzondering in Nederland gemaakt in moderne fabrieken waar gewerkt wordt volgens de nieuwste productiemethoden. Ook wordt volgens het bedrijf uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame materialen als roestvaststaal en staal. De basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, zijn corrosiebestendig waar nodig, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. In het ontwerp- en productieproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval.

Partner van NL Greenlabel

Grønn is partner van NL Greenlabel. De initiatiefnemers streven naar een aantoonbare gezonde woon-, werk- en leefomgeving waarin groen en duurzaamheid centraal staan. De Grønn-systemen worden aangeplant geleverd door geselecteerde partners die kunnen voorzien in standaard- en maatwerkoplossingen en vakkundig onderhoud.