Glenn De Maeseneer nieuwe directeur Meubelbeurs Brussel

Glenn De Maeseneer volgt Lieven Van den Heede op als directeur van de Meubelbeurs Brussel. Na zestien jaar dienst waarvan de laatste zeven jaar als algemeen directeur was de tijd gekomen om de fakkel over te dragen. Lieven Van den Heede verlaat de firma en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. De beursorganisatie bedankt Lieven voor zijn jarenlange inzet en wenst hem veel succes toe in het verdere verloop van zijn carrière.
Glenn De Maeseneer nieuwe directeur Meubelbeurs Brussel  | Project & Interieur

Met zijn jarenlange ervaring als sales en projectmanager in binnen- en buitenland beschikt Glenn De Maeseneer over de nodige skills om het doel van Meubelbeurs Brussel te verwezenlijken, aldus de organisatie zelf. Op korte termijn is hij erin geslaagd opnieuw vertrouwen te wekken bij exposanten en zijn visie sluit perfect aan bij de weg die de beurs wenst in te slaan, aldus Luc Meers, die tevens de nieuwe voorzitter wordt. De sector zelf is nog vrij nieuw voor Glenn, maar hij heeft ook in andere sectoren bewezen wat hij kan bijbrengen. Daarnaast staat de Raad van Bestuur klaar om de nodige ondersteuning te bieden.

Extra uitbreiding naast Glenn De Maeseneer

Het doel van Meubelbeurs Brussel blijft het ondersteunen van de markt op een financieel gezonde manier met de nodige aantrekkingskracht naar bezoekers en exposanten toe. Daarbij blijft de persoonlijke relatie met onze exposanten, bezoekers en leveranciers voor ons van uiterst belang. Daarom wordt het team verder uitgebreid om de nodige kwaliteit in dienstverlening te kunnen aanbieden. Christine De Visscher wordt operationeel manager. Voor alles wat organisatie en standbouw betreft, is zij de aangewezen contactpersoon. Thomas Hibert wordt daarnaast de marketing- en communicatiemanager.

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.